Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Ohropax Soft (10st)

Productomschrijving

Beleef het bijzondere welzijn van OHROPAX Soft en geniet van het moment waarbij u met gemak ontspannen raakt. OHROPAX Soft zijn zachte, anatomisch gevormde oordopjes van speciaal huidvriendelijk schuim. Door hun subtiele huidskleur vallen ze nauwelijks op. Ze zetten voorzichtig uit in de gehoorgang en bieden een aangename en betrouwbare bescherming tegen geluid. De oordopjes voldoen helemaal aan de hoge vereisten voor gebruik op de werkplek, maar zijn ook perfect geschikt voor alledaags gebruik thuis. OHROPAX Soft is breed inzetbaar: op de werkplek, bij het geconcentreerd lezen, bij het doe-het-zelven en bij harde muziek. Ook aan te bevelen om te ontspannen en voor een ongestoorde nachtrust. Omdat de geluiddempingscurve over het gehele frequentiebereik relatief lineair verloopt, treden er slechts in heel beperkte mate veranderde geluidssensaties op. Een voordeel bij het luisteren van muziek.

Samenstelling
Schuimrubber

Gebruik
OHROPAX Soft is eenvoudig te gebruiken door het oordopje met schone vingers in de lengte richting ineen te rollen. Breng vervolgens het opgerolde oordopje diep in de gehoorgang. Houd het oordopje met de vinger op zijn plaats tot deze is uitgezet. Het vormt zich op deze manier zelf naar de vorm van het oor.

Fabrikant
OTC Medical
Linie 13A
6678PK Oosterhout

Overige informatie over dit product

Merk
Ohropax
Artikelnummer
230781
EAN-code
4003626061116
Inhoud
10st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95