Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Odorex

Bent u op zoek naar nieuwe aanbiedingen en producten van Odorex? Drogisterij.net heeft diverse soorten deo met een verschillende werking!

Lees meer
Filteren
Prijs 1
Inhoud
Type
Huidtype
Serie
19 artikelen

Odorex deo

Odorex lanceerde al in 1934 hun eerste deodorant. Sinds deze lancering zijn ze volop actief en hebben hun assortiment in deze bijna 90 jaar uit weten te breiden tot een compleet en uniek assortiment. Hedendaags zijn ze nog steeds bezig met het ontwikkelen van nieuwe soorten deo om zo altijd de wensen & behoeften van de klanten te vervullen. 

Odorex spray

Odorex is echt een expert op het gebied van deodorant! Een voorbeeld hiervan is de Odorex Ultra Protect Deodorant Spray. Deze Odorex deodorant is een fijne deodorant die je langdurig beschermt tegen overmatige transpiratie. Het is zacht voor de huid en het houdt je oksels zacht en gezond. Voor meer fijne deodorant kijkt u in het assortiment van uw favoriete Drogist!  

Odorex deoroller  

Een Odorex deoroller is een prima alternatief voor een Odorex spray. De deorollers van Odorex zitten erg gemakkelijk in je hand en deze kan je rustig zonder ongemakken over je oksels wrijven. De Odorex Ultra Protect Deodorant Roller is een voorbeeld van zo’n gemakkelijke roller. Deze Odorex Deoroller voorkomt transpiratiegeur de gedurende dag tot wel 48 uur! Deze roller is speciaal ontwikkeld voor personen die net wat extra zekerheid nodig hebben op momenten van wat extra inspanning, warmte of stress. De roller is mild voor de huid en bevat geen alcohol.  

Odorex kopen

Bestel veilig en vertrouwd. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis. 
U koopt uw producten van Odorex voordelig bij Drogisterij.net. 

Het meest verkochte product van Odorex is: Odorex Deodorant Lotion Extra Dry. Dit wordt gekocht door 59% Vrouwen met een gemiddelde leeftijd van 37 jaar en 41% Mannen met een gemiddelde leeftijd van 31 jaar. 

Odorex aanbieding

Steeds weer de beste aanbiedingen van de producten van Odorex in de categorieën: Anti transpiratie, Deodorant Creme en Deoroller

Het best beoordeelde product is 'Odorex Deodorant Lotion Extra Dry', met als laatste beoordeling door Leonie: 'Tot nu toe goede resultaten.