Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Odorex Extra Dry Deodorant Lotion

Productomschrijving

Tegen overmatige transpiratie en transpiratiegeur biedt bescherming tegen overmatige transpiratie en voorkomt transpiratiegeur.Door de unieke formule blijft de Odorex Extra Dry Lotion langer werkzaam dan een reguliere deodorant en hoeft het slechts 2 À 3 keer per week gebruikt te worden. De effectieve werking maakt het gebruik van een reguliere deodorant overbodig. Je blijft gegarandeerd droog! Het is veilig voor de huid en kleding mits de gebruiksaanwijzing nauwkeurig wordt opgevolgd.

De Odorex Extra Dry Lotion biedt bescherming tegen overmatige transpiratie en voorkomt transpiratiegeur. Door de unieke formule blijft de Odorex Extra Dry Lotion langer werkzaam dan een reguliere deodorant en hoeft het slechts 2 à 3 keer per week gebruikt te worden. De effectieve werking maakt het gebruik van een reguliere deodorant overbodig. Je blijft gegarandeerd droog! Het is veilig voor de huid en kleding mits de gebruiksaanwijzing nauwkeurig wordt opgevolgd.

Toepassing:

Vóór het naar bed gaan oksels wassen met zeep. Goed afdrogen, daarna deppen met Odorex Extra Dry Lotion op een watje. Niet wrijven. Goed laten indrogen. ’s Morgens de oksels opnieuw wassen. Contact met kleding (direct na aanbrengen) vermijden. Herhaal de behandeling 2 à 3 maal per week. De Odorex Extra Dry Lotion niet gebruiken bij een geïrriteerde huid. Na ontharingsbehandeling minstens één dag wachten.

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
660050
EAN-code
8710402030223
EAN-code
8710919105025
Inhoud
50ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95