Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Odaban Antitranspirant spray (30ml)

Instructies & waarschuwingen
  • Ontvlambare stof | Er is sprake van stoffen die snel vlam vatten.

Productomschrijving

ODABAN® Antitranspirant Spray is de meest effectieve en veilige behandeling voor de bestrijding van overmatige transpiratie. De spray wordt zowel gebruikt voor okselzweet als voor zweetvoeten. Lastige zweetplekken en zweetgeur zijn voorgoed voorbij!

Samenstelling
Alcohol denat, Aluminium Chloride, PEG-12 Dimethicone.

Gebruik
ODABAN® antitranspirant spray 1 à 2 maal per week aanbrengen. Bij onvoldoende resultaat vaker aanbrengen. Uitsluitend aanbrengen voor het slapengaan, nooit overdag aanbrengen. Zorg ervoor dat de huid voor het aanbrengen zeer droog is. Gebruik eventueel een föhn of talkpoeder. Bij een gevoelige huid ODABAN® antitranspirant spray dun aanbrengen met een wattenschijf. Behandelen oksel: 1 à 2 sprays in het centrum van de oksel. Behandelen voeten: voldoende aanbrengen op de onderzijde van de voet en tussen de tenen. De behandelde huid de volgende morgen normaal wassen. Na het behandelen de huid 24 uur niet scheren.

Waarschuwingen
ODABAN® antitranspirant spray is uitsluitend bestemd voor uitwendig gebruik op intacte huid. Niet in de ogen of op beschadigde huid spuiten. Niet gebruiken voor de gehele lichaamshuid. ODABAN® antitranspirant spray dagelijks voor het slapengaan aanbrengen op de droge huid en dit blijven herhalen tot voldoende resultaat is bereikt. Niet overdag aanbrengen. Direct contact met kleding, gepolijste oppervlakken of geïrriteerde huid vermijden. Product buiten bereik van kinderen houden.

Overige informatie over dit product

Merk
Odaban
Artikelnummer
904558
EAN-code
5025381000031
EAN-code
4150017451336
EAN-code
5025381000031
Inhoud
30ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95