Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Norit

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Aanbieding
Smaak
Type
Geschikt vanaf
5 producten

Norit

Wat doet Norit?

Ga je op reis? Dan is het altijd handig om Norit op zak te hebben. Norit helpt tegen diarree. Als je op reis gaat kan je door veranderingen van voedsel of klimaat namelijk diarree krijgen. Norit helpt ook bij het behandelen van vergiftigingen.

Dus als je last hebt van diarree, aarzel niet om Norit te nemen. Het is effectief en werkt heel snel. Norit bevat namelijk geactiveerde kool en kan aanwezige schadelijke of ongewenste stoffen onschadelijk maken. Deze stoffen verlaten vervolgens via de natuurlijke stoelgang weer het lichaam.

Hoe neem je Norit?

Norit is verkrijgbaar in capsules en in de vorm van normale pillen. Deze zijn gemakkelijk in te nemen met een glas water. Wanneer je last hebt van diarree moet je de pillen regelmatig en verspreid over de dag innemen.

Gebruik Norit niet voor een lange tijd. De geactiveerde kool absorbeert namelijk niet alleen schadelijke stoffen, maar ook voedingsstoffen.

Neem geen Norit wanneer:

  • Je allergisch bent voor een van de stoffen in het middel.
  • Je last hebt van een ernstige verstopping, plotselinge buikpijn en zweervoming hebt samen met een ontsteking van de dikke darm.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Dosering

  • Neem bij diarree of reizigers diarree 3 keer per dag 6 tot 9 pillen in. Neem in dit geval niet meer dan 27 tabletten of capsules per dag.
  • Neem bij een vergiftiging 20 capsules per keer en herhaal dit een paar keer met kleine tussenpozen. Licht ook zo snel mogelijk een arts in.

Norit aanbieding

Bestel voor 22:00 uur besteld, morgen in huis.
veilig en vertrouwd!
Bestel producten van Norit voordelig bij Drogisterij.net.

Speciale aandacht voor het product: Norit Tabletten 125mg .

Norit Tabletten 125mg is het best beoordeelde product
, met als laatste beoordeling: 'Norit werkt erg snel en zeer effectief. Ik had na een paar uur al minder last! ' (door: Jan)
Steeds weer nieuwe aanbiedingen van Norit in de volgende categorieën: Diarree en Vochthuishouding.