Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Nivea Men Deodorant Deospray Deep Black Carbon & Espresso

Instructies & waarschuwingen
  • Ontvlambare stof | Er is sprake van stoffen die snel vlam vatten.

Productomschrijving

NIVEA MEN DEEP met zwarte koolstof en de sensuele geur van ESPRESSO48u betrouwbare anti-transpirant bescherming. Huidverdraagzaamheid dermatologisch bewezen.• Voor een droog en fris gevoel• Effectieve bescherming tegen bacteriën• Langdurige geur• Laat geen zwart residu achter Bij gebruik: Spray 15cm van de oksel houden. Laat het product volledig intrekken. Waarschuwing, zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting.
Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in een open vuur of op
andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven de 50°C/122°F. Buiten bereik van kinderen houden. Recyclen alleen lege verpakkingen. Gebruik uitsluitend voor het beoogde doel. Niet in de ogen spuiten. Niet aanbrengen op geïrriteerde of beschadigde huid. Vermijd langdurig spuiten en inhaleren. Buiten het bereik van kinderen houden.

EAN(s): 4005900632630

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
12008775
EAN-code
4005900632630
Inhoud
150ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99