Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Neutral Waspoeder Wit Parfumvrij 72 Wasjes Voordeelverpakking

Productomschrijving

Parfumvrij waspoeder voor een fijne schone witte was Neutral Wit Parfumvrij - 18 wasbeurten - Waspoeder Neutral wasmiddel is effectief tegen vuil en vlekken en mild van samenstelling om het risico op huidirritatie te verminderen.

u0095 Voor een schone en frisse witte was
u0095 0% parfum en 0% kleurstof
u0095 Dermatologisch getest & goedgekeurd
u0095
u0095
u0095

Goed voor 18 wasbeurten

Gebruiksinformatie
Al 25 jaar ontwikkelt Neutral producten volgens de hoogste Scandinavische standaard. Het resultaat is een compleet aanbod van verzorgings- en huishoudelijke producten met 0% parfum en kleurstof. Met Neutral geef je je huid puur wat het nodig heeft, en verder niets.

Neutral vloeibaar wasmiddelen verwijderen, door de vezeldiepe werking, alle lastige vlekken zonder problemen en zorgt voor een schone en frisse was.
Neutral wasmiddel bevat geen bleekmiddel en is veilig en effectief ook bij lage temperaturen. Neutral bevat 0% parfum en 0% kleurstof en is bovendien dermatologisch getest.
Gebruik aanbevolen dosering en doseer in de lade van de wasmachine of in een doseerbal in de trommel.
Voor de grote was gebruik 25 ml meer.
Voor handwas: los 40 ml op in 8 L water

Controleer voor het wassen altijd het wasetiket en volg de wasinstructies. Niet-kleurvaste artikelen apart wassen.
Veelgestelde vragen over

Kun je een allergie ontwikkelen door parfum?
Ja, parfums kunnen een allergie veroorzaken. Als een product een of meerdere geuren bevat zal dit op het product vermeld worden als u0091parfumu0092 of u0091aromau0092. De EU heeft een lijst gemaakt van de 26 meest allergene componenten van een parfum. Het gebruik van producten zonder deze allergene parfumcomponenten verkleint het risico op een allergie of overgevoeligheidsreactie.

Zijn natuurlijke en biologische ingrediu00ebnten beter voor de huid dan synthetische?
Veel mensen geloven ten onrechte dat biologische en natuurlijke producten hetzelfde zijn als allergie vriendelijk. Dit is namelijk niet het geval. Biologische producten bevatten vaak ingrediu00ebnten die voor een allergie kunnen zorgen. Een voorbeeld is de natuurlijke stof Limonene, wat op de lijst staat van de 26 meest allergene ingrediu00ebnten van de EU.

Waar is Neutral verkrijgbaar?
Neutral is verkrijgbaar bij alle supermarkten en drogisterijen. Ben je op zoek naar een Neutral wasmiddel dan kan je dit hoogst waarschijnlijk vinden bij een supermarkt. Zoek je producten van Neutral voor je persoonlijke verzorging voor je baby? Dan heb je de meeste kans om het te vinden bij de grote supermarkten en drogisterijen.
Maar Neutral is ook steeds meer verkrijgbaar online, bijvoorbeeld bij Appie.nl, Wehkamp, Kruidvat en Bol.com.EAN(s): 8712561475808

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
201542-4
EAN-code
8712561475808
Inhoud
4x1188gr

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99
Bekijk meer van