Skip to content
Al meer dan 20 jaar dé online drogist van Nederland !

Neutral Vloeibaar Wasmiddel Zwart Parfumvrij 20 Wasjes

1ltr
€ 7.49 € 4.37
42% korting
Kiyoh

Productomschrijving

Neutral Zwart Parfumvrij - 20 wasbeurten - Wasmiddel zorgt voor een schone en frisse was en is mild van samenstelling om het risico op huidirritatie te verminderen.

• Houdt de donkere was langer donker.
• 0% parfum en 0% kleurstof.
• Dermatologisch getest en goedgekeurd.
• Goed voor 16 wasbeurten.
• Houdt de was lekker zacht.
• Effectief tegen vuil en vlekken.

Al 25 jaar ontwikkelt Neutral producten volgens de hoogste Scandinavische standaard. Het resultaat is een compleet aanbod van milde verzorgings- en huishoudelijke producten met 0% parfum en kleurstof. Of je nu voor gezichtscrème, shampoo of wasmiddel gaat: met Neutral geef je je huid puur wat het nodig heeft, en verder niets.

Neutral 0% Zwart & Donker Parfumvrij is een vloeibaar wasmiddel dat, door de vezeldiepe werking, alle lastige vlekken zonder problemen verwijdert. Maar hoe zit het dan met dat zwarte lievelingsblousje, de donkergrijze trainingsbroek of dat mooie donkere beddengoed? Met Neutral Zwart & Donker Parfumvrij wasmiddel zijn zorgen nergens voor nodig! Je behoudt de zwarte en donkere kleuren en je was komt er schoon en lekker fris uit. Daarnaast is Neutral net zo effectief en veilig bij de lage temperaturen zoals 40 of 30 graden. De verpakking van een liter gaat maar liefst zestien wasbeurten mee en is handig te doseren.

Ben je allergisch voor parfum of heb je snel een geïrriteerde huid? Neutral is dermatologisch getest en bevat 0% parfum, 0% kleurstof en geen bleekmiddel. Kortom, ideaal voor de meest gevoelige huiden, neuzen en donkere kleuren. Neutral: daar worden jij en je was happy van!

Gebruiksinformatie
1. Controleer voor het wassen het wasetiket en volg de wasinstructies.
2. Open Neutral Zwart & Donker Parfumvrij en schenk de aanbevolen hoeveelheid in de lade van de wasmachine of in een doseerbal in de trommel.
3. Wassen maar.

Gebruik aanbevolen dosering en doseer in de lade van de wasmachine of in een doseerbal in de trommel. Voor de grote was gebruik 25 ml meer.
Voor handwas: los 40 ml op in 8 L water Controleer voor het wassen altijd het wasetiket en volg de wasinstructies.

Niet-kleurvaste artikelen apart wassen.

Veelgestelde vragen

1. Kun je een allergie ontwikkelen door parfum?
Ja, parfums kunnen een allergie veroorzaken. Als een product een of meerdere geuren bevat zal dit op het product vermeld worden als 'parfum' of 'aroma'. Het gebruik van producten zonder deze allergene parfumcomponenten verkleint het risico op een allergie of overgevoeligheidsreactie.

2. Zijn natuurlijke en biologische ingrediënten beter voor de huid dan synthetische?
Veel mensen geloven ten onrechte dat biologische en natuurlijke producten hetzelfde zijn als allergie-vriendelijk. Dit is niet het geval. Biologische producten bevatten vaak ingrediënten die voor een allergie kunnen zorgen. Een voorbeeld is de natuurlijke stof Limonene.

3. Kan ik Neutral bij al mijn was gebruiken?
Neutral kan gebruikt worden bij donkere was, gekleurde, witte en fijne was. Let daarbij wel op dat je het juiste wasmiddel erbij pakt. Voor meerdere producten kan er gekeken worden naar de productpagina van Neutral.

4. Is het wasmiddel ook beschikbaar in vloeibare vorm?
Ja, Neutral is ook verkrijgbaar in vloeibare vorm.
WAARSCHUWING Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: Een arts raadplegen.

EAN(s): 8710402412982 / 8710447487976 / 8711600081840 / 8712561146395

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 3,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99

Overige informatie over dit product

SKU
007192
EAN
8710402412982
Tags
vloeibaar-wasmiddel
Merk
Neutral
EAN 2
8710447487976
EAN 3
8711600081840
Inhoud
1ltr
Kleur
Zwart
Productgroup
Wasmiddel-zwart
Huidtype
Gevoelige huid
Gelijktijdig gebruik
Ja

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.