Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Neutral Vloeibaar Wasmiddel Zwart en Donker 32 Wasbeurten Voordeelverpakking

Instructies & waarschuwingen
  • Iriterend, sensibiliserend en schadelijk | Kan allergische huidreactie of ernstige oogirritatie veroorzaken; kan schadelijk zijn bij inslikken of inademen; kan schadelijk zijn voor het milieu.

Productomschrijving

Parfumvrij wasmiddel voor de donkergekleurde en zwarte was Neutral Zwart en Donker Wasmiddel maakt de donkere en zwarte was grondig schoon en zorgt ervoor dat de donkere kleuren van uw kleding intens mooi blijven.

Doordat de formule zorgvuldig is samengesteld wordt de huid zo min mogelijk belast. Neutral vloeibaar wasmiddel bevat geen parfum en kleurstoffen, waardoor uw geen huidirritaties ervaart van uw gewassen kleding, handdoeken of beddengoed. Ook bijzonder geschikt voor het wassen van babykleding. 

Houd uw zwarte was feilloos zwart en schoon!
 
Neutral Zwart en Donker Vloeibaar Wasmiddel is te gebruiken voor alle donkergekleurde wasbare weefsels en textielsoorten. Het wasmiddel is niet bruikbaar voor stoffen bestaande uit zijde of wol.

U ontvangt 2 flacons Neutral Zwart en Donker Wasmiddel van elk 1 liter. WAARSCHUWING Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: Een arts raadplegen. EAN(s):

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
182792-1
Inhoud
2x1ltr

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99