Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Neutral Parfumvrije Zeeptabletten Duo Voordeelverpakking

Instructies & waarschuwingen
  • Past door brievenbus | U hoeft niet thuis te zijn bij bezorging.

Productomschrijving

Een verzorgende en voedende zeep voor de gevoelige huid Neutral Parfumvrij - 2 x 100 g - Zeep is gemaakt van zuivere ingrediu00ebnten die je huid mild verzorgt.

u0095 pH huidneutrale zeep voor de gevoelige huid.
u0095 0% parfum, 0% kleurstof, 0% parabenen.
u0095 Dermatologisch getest en goedgekeurd.
u0095 Geschikt voor alle huidtypen en leeftijden.
u0095 Geschikt voor het hele lichaam.
u0095 Gemakkelijk in gebruik.

Dagelijkse handelingen zoals het wassen van je handen, zijn handelingen waar je niet bij na wilt denken. Een gevoeligheid voor bepaalde ingrediu00ebnten zorgt er voor dat je dit wel moet doen. Met de Neutral Bar Soap reinig je je huid grondig, zonder dat dit je huid irriteert. Neutral heeft haar zeepblok namelijk speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Het bevat 0% parfum, 0% kleurstof en 0% parabenen. Neutral Bar Soap is gemaakt van zuivere ingrediu00ebnten. Hierdoor geeft het een milde reiniging van de gevoelige huid en vermindert het de risicou0092s op huidirritatie en allergische huidreacties. Bovendien is Neutral Bar Soap geschikt voor het lichaam. Ook kunnen mensen met alle huidtypen en alle leeftijden gebruik maken van de zeep! Wanneer je een allergie of een gevoelige huid hebt, mag dit geen belemmering zijn om van het leven te genieten. Neutral heeft zich daarom gespecialiseerd in producten die het risico op huidirritatie verminderen. Alle producten van Neutral bevatten daarom ook geen toevoegingen, waaronder parfum en kleurstoffen. Deze stoffen verhogen het risico op huidirritatie namelijk. Bovendien zijn de ingrediu00ebnten die Neutral gebruikt milieuvriendelijk, waardoor ze worden aanbevolen door diverse organisaties uit onder andere Noorwegen en Denemarken. Neutral is mild en hierdoor geschikt voor alle huidtypen en leeftijden!

Gebruiksinformatie De Neutral Bar Soap is op twee manieren te gebruiken. Allereerst kun je het zeepblok gebruiken door het tussen je handen te wrijven en schuim te creu00ebren. Daarnaast kun je ook het zeepblok gebruiken in combinatie met een douchesponsje (puff). Creu00eber met het zeepblok en het douchesponsje schuim en was hiermee je lichaam.


Veelgestelde vragen over

Kun je een allergie ontwikkelen door parfum?
Ja, parfums kunnen een allergie veroorzaken. Als een product een of meerdere geuren bevat zal dit op het product vermeld worden als u0091parfumu0092 of u0091aromau0092. De EU heeft een lijst gemaakt van de 26 meest allergene componenten van een parfum. Het gebruik van producten zonder deze allergene parfumcomponenten verkleint het risico op een allergie of overgevoeligheidsreactie.

Zijn natuurlijke en biologische ingrediu00ebnten beter voor de huid dan synthetische?
Veel mensen geloven ten onrechte dat biologische en natuurlijke producten hetzelfde zijn als allergie vriendelijk. Dit is namelijk niet het geval. Biologische producten bevatten vaak ingrediu00ebnten die voor een allergie kunnen zorgen. Een voorbeeld is de natuurlijke stof Limonene, wat op de lijst staat van de 26 meest allergene ingrediu00ebnten van de EU.

Waar is Neutral verkrijgbaar?
Neutral is verkrijgbaar bij alle supermarkten en drogisterijen. Ben je op zoek naar een Neutral wasmiddel dan kan je dit hoogst waarschijnlijk vinden bij een supermarkt. Zoek je producten van Neutral voor je persoonlijke verzorging voor je baby? Dan heb je de meeste kans om het te vinden bij de grote supermarkten en drogisterijen.
Maar Neutral is ook steeds meer verkrijgbaar online, bijvoorbeeld bij Appie.nl, Wehkamp, Kruidvat en Bol.com.1. Kun je een allergie ontwikkelen door parfum?
Ja, alle parfums kunnen een allergie veroorzaken. Het gebruiken van de producten van Neutral is dus ook erg geschikt voor mensen die (nog) geen allergie hebben. Neutral verkleint simpelweg het risico op een allergie of overgevoeligheidsreactie!

2. Waar kan ik het beste mijn nieuwe Neutral zeepblokken bewaren?
Je nieuwe zeepblokken moet je altijd koel en droog bewaren.

3. Hoe kan ik langer genieten van mijn Neutral zeepblokken?
Een handige tip voor het langer bewaren van je Neutral zeepblokken is om ze vooraf in stukjes te snijden. Hierdoor voorkom je dat het grote blok smelt en doe je dus langer met je heerlijke zeep!EAN(s): 8712561444453

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
3272822-12
EAN-code
8712561444453
Inhoud
12x2x100

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99