Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Neutral Afwasmiddel (500ml)

Productomschrijving

• Neutral handafwasmiddel met verbeterende formulering
• Hypoallergeen
• Bevat 0% Parfum en Kleurstof
• Dermatologisch getest en goedgekeurd
• Vermindert het risico op een geïrriteerde huid.
• Nieuwe verbeterende verpakking van gerecycled materiaal
Neutral handafwasmiddel met verbeterde formulering, hypoallergeen en een nieuwe verbeterde verpakking die gemaakt is van gerecycled materiaal Beter voor de huid en beter voor het milieu! Neutral 0% afwasmiddel reinigt je vaat zonder de gevoelige huid op je handen te irriteren. De afwas doen is iets dagelijks. Het is voor velen een verplichting die ze liever zouden ontlopen. Maar wanneer je een allergie of een gevoelige huid hebt, kunnen zelfs deze dagelijkse activiteiten een extra last vormen zoals bijvoorbeeld dus de vaat met de hand af te wassen. Met Neutral Afwasmiddel is dit probleem verleden tijd. Het afwasmiddel is mild voor je handen, zodat je onbezorgd je vaat kan afwassen. Waar vele afwasmiddelen parfum bevatten en daarmee het risico vergroten op huidirritatie, bevat Neutral Afwasmiddel juist 0% parfum en 0% kleurstof. Het afwasmiddel is mild en verwijdert vet en etensresten effectief. Bovendien is de Neutral afwasmiddel dermatologisch getest en goedgekeurd. Met Neutral Afwasmiddel kun je je vaat laten blinken, zonder dat jouw handen daar de gevolgen van voelen. Perfect voor de gevoelige huid. Kijk voor de beste schoonmaaktips ook op de website www.cleanipedia.nl. Deze staat vol handige tips en instructies zodat u alles makkelijk, mooi en snel kan schoonmaken. Voor meer informatie over Neutral: www.Neutral.nl

Overige informatie over dit product

Merk
Neutral
Artikelnummer
230530
EAN-code
08720181056734
Inhoud
500ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95