Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Natterman Bronchicum extra sterk

Productomschrijving

Indicatie: Ter verlichting van droge hoestklachten.
Contraindicatie: Niet gebruiken bij allergie voor n van de stoffen in dit medicijn. Kinderen jonger dan 12 jaar, borstvoeding, diabetici, verminderde ademhalingsreserve, leverfunctiestoornis, beschadiging of letsel aan schedel.
Zwangerschap: Overleg arts
Borstvoeding: Nee
Dosering: 20 ml, afhankelijk leeftijd
Max.dagdosering: 80 ml
Leeftijd: vanaf 12 jaar
Gebruiksadvies: Juiste hoeveelheid afmeten in bijgeleverde maatbeker Gebruiksbeperking: Kan het reactievermogen benvloeden. Niet i.c.m. middelen met remmende werking op zenuwstelsel. Niet bij fructoseintolerantie, glucose-galactosemalabsorptie syndroom en sucrase-isomaltase deficintie. Niet langer dan 14 dagen gebruiken.
Wanneer naar de huisarts: Als het gaat om kinderen jonger dan 3 maanden. Bij een hoest die al langer dan 3 weken bestaat of als vermoedelijke bijwerking van een medicijn bijv. bepaalde bloeddrukverlagers. Bij ongerustheid over de hoest.

Werkzame Stoffen
Stof: codenefosfaat-hemihydraat - Hoeveelheid: 50 mg/ml


Documenten
Bijsluiter (Klik om te downloaden)

Registratienummer: 26446
Registratiecode: RVG
Leverbaar: Ja

Bron: CBD
GPC: 10000876
Bewaarinstructies: Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke buitenverpakking beneden de 25 C.
Verwijder: Spoel geneesmiddelen niet door gootsteen of WC en gooi niet in prullenbak.
Houdbaarheid: Na opening 6 maanden houdbaar. Niet meer gebruiken na uiterste houdbaarheidsdatum. Te vinden op de verpakking en inhoud achter Niet gebruiken na of EXP staan een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.
Risicowaarschuwing: Als er verstopping, misselijkheid, braken, duizeligheid, hartkloppingen en jeuk optreden na gebruik: direct stoppen met innemen. Dit middel niet gebruiken bij ophoesten slijm en niet langer dan 2-3 dagen. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 12 jaar, astma/COPD, een hersenziekte, epilepsie of slechte leverfunctie, bij zwangerschap of borstvoeding. Overleg eerst met arts als u andere medicijnen gebruikt of als het gaat om een andere aandoening dan hoest. Dit middel kan versuffend werken; pas op met autorijden en machinebediening. Geen alcohol bij gebruiken. Dit middel bevat alcohol. Dit middel kan soms verslavend werken.

Afleverstatus
Code: UAD
Omschrijving: Uitsluitend apotheek of drogist
Toedieningsvorm: siroop

Toepassingsgebied
Bij verlichting van droge hoestklachten

EAN(s): 8713304946029 / 8717154530025 / 8717154531534

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
654076
EAN-code
8713304946029
Merk
Natterman
EAN-code
8717154530025
EAN-code
8717154531534
Inhoud
200ml
Ingrediënten
Stof: codenefosfaat-hemihydraat - Hoeveelheid: 50 mg/ml
Gebruik / dosering
Juiste hoeveelheid afmeten in bijgeleverde maatbeker
Houdbaarheid
Na opening 6 maanden houdbaar. Niet meer gebruiken na uiterste houdbaarheidsdatum. Te vinden op de verpakking en inhoud achter Niet gebruiken na of EXP staan een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.
Allergeneninformatie
Niet gebruiken bij allergie voor n van de stoffen in dit medicijn. Kinderen jonger dan 12 jaar, borstvoeding, diabetici, verminderde ademhalingsreserve, leverfunctiestoornis, beschadiging of letsel aan schedel.
Geschikt vanaf
Vanaf 12 jaar
RVG registratienummer
26446
GPC
10000876
Aanbevolen dosering
20 ml, afhankelijk leeftijd
Maximale dosering
80 ml
Gebruiksadvies
Juiste hoeveelheid afmeten in bijgeleverde maatbeker
Bewaaradvies
Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke buitenverpakking beneden de 25 C.
Advies voor weggooien
Spoel geneesmiddelen niet door gootsteen of WC en gooi niet in prullenbak.
Bijwerkingen en waarschuwingen
Als er verstopping, misselijkheid, braken, duizeligheid, hartkloppingen en jeuk optreden na gebruik: direct stoppen met innemen. Dit middel niet gebruiken bij ophoesten slijm en niet langer dan 2-3 dagen. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 12 jaar, astma/COPD, een hersenziekte, epilepsie of slechte leverfunctie, bij zwangerschap of borstvoeding. Overleg eerst met arts als u andere medicijnen gebruikt of als het gaat om een andere aandoening dan hoest. Dit middel kan versuffend werken; pas op met autorijden en machinebediening. Geen alcohol bij gebruiken. Dit middel bevat alcohol. Dit middel kan soms verslavend werken. Kan het reactievermogen benvloeden. Niet i.c.m. middelen met remmende werking op zenuwstelsel. Niet bij fructoseintolerantie, glucose-galactosemalabsorptie syndroom en sucrase-isomaltase deficintie. Niet langer dan 14 dagen gebruiken.
Toedingingsvorm
siroop
Gebruiksindicatie
20 ml, afhankelijk leeftijd
Gebruik tijdens zwangerschap
Overleg arts
Gebruik tijdens borstvoeding
Nee
Gebruiksbeperking
Kan het reactievermogen benvloeden. Niet i.c.m. middelen met remmende werking op zenuwstelsel. Niet bij fructoseintolerantie, glucose-galactosemalabsorptie syndroom en sucrase-isomaltase deficintie. Niet langer dan 14 dagen gebruiken.
Huisarts bezoeken
Als het gaat om kinderen jonger dan 3 maanden. Bij een hoest die al langer dan 3 weken bestaat of als vermoedelijke bijwerking van een medicijn bijv. bepaalde bloeddrukverlagers. Bij ongerustheid over de hoest.
Toepassen bij
Bij verlichting van droge hoestklachten
Werkzame stof
Stof: codenefosfaat-hemihydraat - Hoeveelheid: 50 mg/ml
Contra-indicaties
Niet gebruiken bij allergie voor n van de stoffen in dit medicijn. Kinderen jonger dan 12 jaar, borstvoeding, diabetici, verminderde ademhalingsreserve, leverfunctiestoornis, beschadiging of letsel aan schedel.

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95