Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Modifast

De afslank producten van Modifast zijn een van de populairste hulpmiddelen voor gezond afvallen. Modifast heeft 2 gezonde en lekkere methode om af te vallen. Modifast Intensive heeft maaltijdvervangers zoals maaltijdshakes, soep en pudding. Modifast Go heeft drinkmaaltijden om het afvallen te ondersteunen.
Lees meer
Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Aanbieding
Smaak
Kleur
Geur
Type
Opties
Serie
16 producten

Modifast

Afvallen met Modifast

Modifast is al 40 jaar dè expert als het gaat om gezond en effectief afslanken. De producten zijn effectief en daarnaast ook nog eens lekker.

Het assortiment maaltijdvervangers van Modifast helpt om je calorie-inname te beperken zodat je verantwoord gewicht kan verliezen. Modifast heeft veel gezonde maaltijd vervangers in veel verschillende vormen en smaken. Modifast heeft voor ieders fitheid doelen gezonde producten.

Wil je intensief lijnen? Dan is Modifast Intensive iets voor jou. Modifast Intensive is speciaal ontwikkeld voor iedereen die op een veilige en verantwoorde manier gewicht wil verliezen. Intensive bevat maaltijdshakes, soep en pudding in heerlijke smaken.

 

Modifast Drogisterij.net

Een paar kilootjes minder? Kies voor Modifast Go, of Intensive, bepaal uw eigen dieet!

Lijnen doe je met Modifast! Modifast heeft voor elke behoefte een dieet, bestaande uit heerlijke maaltijdrepen, maaltijdshakes en/of pudding. Wilt u graag intensief en gezond afvallen? Dan kiest u voor Modifast Intensive. Modifast heeft ook handige, lekkere kant-en-klare maaltijdvervangers in de vorm van maaltijd vervangende shakes en repen. Start morgen al met afvallen want vandaag voor 22:00 bestellen betekent morgen al in huis, ook wanneer uw gekozen producten in de aanbieding zijn!