Skip to content
Al meer dan 20 jaar dé online drogist van Nederland !

Modifast

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Kleur
Geur
Type
Opties
Serie
36 producten

Modifast

De 4 verschillende afslankmethodes van Modifast

Modifast is al 40 jaar dè expert als het gaat om verantwoord en effectief afslanken. De producten zijn effectief en daarnaast ook nog eens lekker.

Het assortiment dieet- en maaltijdvervangers van Modifast helpt om je calorie-inname te beperken zodat je gewicht kan verliezen. Modifast heeft veel gezonde maaltijden in veel verschillende smaken. Modifast heeft voor ieders fitheid doelen gezonde producten.

Wil je intensief lijnen? Dan is Modifast Intensive iets voor jou. Modifast Intensive is speciaal ontwikkeld voor iedereen die op een veilige en verantwoorde manier gewicht wil verliezen. Uiterst doeltreffend is ook de eiwitrijke methode: ProtiPlus 3.2.2. ProtiPlus is makkelijk vol te houden.

Wil je gericht werken naar een bepaald doel? Kijk dan eens bij de voedingssupplementen van Modifast Laboratoires.
Vele eerdere bestellingen van onze bezoekers hebben al gezorgd voor goede ervaringen met Modifast.
Wil je licht afvallen of ben je eenmaal op gewicht en wil je dat zo houden? Dat doe je met Modifast Snack&Meal.


Voor 22:00 besteld, morgen in huis.

Modifast – Drogisterij.net

Een paar kilootjes minder? Kies voor Modifast! Intensive, ProtiPlus 3.2.2., Laboratoires of Snack&Meal, bepaal uw eigen dieet!

Lijnen doe je met Modifast! Modifast heeft voor elke behoefte een dieet, bestaande uit heerlijke repen, shakes en/of pudding. Wilt u graag intensief lijnen? Dan kiest u voor Modifast Intensive. Eiwitrijk afslanken met Modifast ProtiPlus 3.2.2.. Gericht werken aan een bepaald probleem met de voedingssupplementen van Modifast Laboratoires. Eenmaal op gewicht of wilt u licht afvallen? Dan is Modifast Snack&Meal het juiste product. Modifast heeft ook handige, lekkere kant-en-klare maaltijdvervangers, Modifast Go !. Start morgen al met afvallen want vandaag voor 22:00 kopen betekent morgen al in huis, ook wanneer uw gekozen producten in de aanbieding zijn!