Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Medela Tepelvormers Ten Behoeve Van Borstvoeding

Productomschrijving

Bevordert de gezondheid van jou en je baby met moedermelk Medela tepelvormers zijn een eenvoudige manier voor vrouwen met ingetrokken of vlakke tepels om toch comfortabel en succesvol borstvoeding te kunnen geven. De tepelvormers van Medela bereiden vlakke of ingetrokken tepels comfortabel voor op de borstvoeding. Je kunt ze tijdens de zwangerschap of tussen de voedingen in je beha dragen. Het zachte, flexibele siliconenmembraan sluit comfortabel aan en oefent een zachte druk uit om de tepel te vormen. Voordelen van tepelvormers: - Medela tepelvormers zijn een eenvoudige manier om vlakke of ingetrokken tepels voor te bereiden op de borstvoeding. - De dunne pasvorm zorgt ervoor dat ze niet opvallen onder kleding. Het zachte, flexibele siliconenmembraan sluit goed en comfortabel aan, terwijl de rand een zachte druk uitoefent. - Ventilerende voorkant voor luchtcirculatie


Oude apparaat retour (€ 0,00)Stuur je oude apparaat kosteloos op naar drogisterij.net en wij verwerken het op een milieuvriendelijke manier. Zorg ervoor dat het klein elektrisch apparaat geen vloeistoffen en vetten meer bevat. Verpak het tot een stevig pakket en vermeld het bestelnummer van je nieuwe artikel.

Neem met onze klantenservice contact op voor het retouradres.

EAN(s): 7612367003087

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
719393
EAN-code
7612367003087
Elektronica
Ja
Inhoud
2st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99