Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Medela Tepelbeschermers

Productomschrijving

Bevordert de gezondheid van jou en je baby met moedermelk De tepelbeschermers van Medela beschermen tepels met wondjes of kloven voor en na de borstvoeding tegen wrijving. Zo krijgt het gevoelige borstweefsel tijd om zich te herstellen. Borstvoeding geven is een heel bijzondere ervaring voor jou en je baby. Problemen met je borsten of tepels hoeven je niet te beletten om borstvoeding te geven: Medela kan je daarbij helpen. De tepelbeschermers maken deel uit van Medela's assortiment borstverzorgingsproducten, bedoeld om verlichting te brengen voor nieuwe moeders. Ze zijn specifiek ontworpen om te helpen bij pijnlijke tepels en geven bescherming zodat de tepel kan genezen. De tepelbeschermers van Medela hebben een zachte, flexibele achterzijde voor uitstekende steun. Ze passen zich aan de vorm van je borst aan. De tepelbeschermers hebben een dunne pasvorm, waardoor ze niet opvallen onder kleding. Voordelen van tepelbeschermers: - De zachte, flexibele, BPA-vrije siliconenmembranen voelen comfortabel aan en vormen zich naar je borst. - Door het dragen van tepelbeschermers voorkom je het schuren van kleding, voel je je prettiger en verloopt de genezing sneller door de luchtcirculatie.


Oude apparaat retour (€ 0,00)Stuur je oude apparaat kosteloos op naar drogisterij.net en wij verwerken het op een milieuvriendelijke manier. Zorg ervoor dat het klein elektrisch apparaat geen vloeistoffen en vetten meer bevat. Verpak het tot een stevig pakket en vermeld het bestelnummer van je nieuwe artikel.

Neem met onze klantenservice contact op voor het retouradres.

EAN(s): 7612367003100

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
714328
EAN-code
7612367003100
Elektronica
Ja
Inhoud
2st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95