Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Medela Swing 2 Componenten Connector

Productomschrijving

te gebruiken voor de Medela Harmony en Swing Borstkolf Harmony is de eerste en enige handkolf die gebruik maakt van de exclusieve 2-Phase Expression® Technology - de enige, op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde, borstkolftechnologie die het natuurlijke zuigritme van een baby imiteert. Ideaal voor kortdurend en incidenteel gebruik. • Unieke 2-Phase Expression® Technology
Met stimulatiefase voor het opwekken van de toeschietre ex en afkolffase voor het ef ciënt afkolven van de melk. Het afkolven lijkt hierdoor meer op het zuigen van een baby dan met welke andere technologie dan ook. • Zeer ef ciënt Ontworpen om de toeschietre ex sneller op gang te brengen en de melkstroom te optimaliseren. • Ergonomisch
De draaibare hendel maakt het mogelijk om de kolfpositie gemakkelijk te veranderen. Zo wordt een maximaal comfort bereikt. Niet geschikt om • meer dan 9 keer per week mee te kolven. 
 • langer dan één borstvoedingsperiode te gebruiken
De mogelijkheid bestaat dat de kolf langer meegaat, maar garantie wordt gegeven voor zes maanden. 
 • de borstvoeding mee op gang te brengen; hiervoor dient een professionele borstkolf van ziekenhuiskwaliteit, de Symphony®, gebruikt te worden.

Oude apparaat retour (€ 0,00)

Stuur je oude apparaat kosteloos op naar drogisterij.net en wij verwerken het op een milieuvriendelijke manier. Zorg ervoor dat het klein elektrisch apparaat geen vloeistoffen en vetten meer bevat. Verpak het tot een stevig pakket en vermeld het bestelnummer van je nieuwe artikel.
Neem met onze klantenservice contact op voor het retouradres.

EAN(s): 7612367011235 / 7612367059886 / connector

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
785293
EAN-code
7612367011235
EAN-code
7612367059886
EAN-code
connector
Elektronica
Ja
Inhoud
Stuk

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99