Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Medela Store Feed Kit Breastmilk

Stuk
Adviesprijs € 29.95 € 27.40
9% korting

Productomschrijving

Bevordert de gezondheid van jou en je baby met moedermelk De Medela Store and Feed Set voor moedermelk is een perfecte aanvulling op alle Medela borstkolven. Het is een totaaloplossing waarmee je gemakkelijk moedermelk kunt opvangen, bewaren en voeden. Bovendien is deze set een perfect geschenk. Moedermelk is de ultieme alles-in-één voeding voor je baby. Je lichaam produceert de juiste hoeveelheid melk met de juiste voedingsstoffen om steeds te voorzien in de behoeften van je baby. Als je besluit om borstvoeding te combineren met een borstkolf, is de Medela Store and Feed Set voor moedermelk een perfecte aanvulling op alle borstkolven van Medela. Met deze totaaloplossing kun je gemakkelijk moedermelk opvangen en bewaren en je baby voeden. Voordelen van de Store and Feed Set: - Deze set is de perfecte aanvulling op alle Medela borstkolven. - Met Calma kun je je baby op een natuurlijke manier voeden, zoals ze dat aan de borst hebben geleerd. Dat zorgt voor een moeiteloze wisseling tussen borst en fles. - Je kunt je moedermelk gemakkelijk opvangen en bewaren met de vier moedermelkflesjes (twee flesjes van 150 ml en twee flesjes van 250 ml) en vijf Pump & Save moedermelkzakjes in de set. - Alle producten zijn BPA-vrij en dus veilig voor het opvangen, bewaren en voeden van moedermelk. • Inhoud: - 1x Calma - 2x moedermelk esjes 150ml incl. deksel - 2x moedermelk esjes 250ml incl. deksel - 5x Pump & Save bewaarzakjes


Oude apparaat retour (€ 0,00)Stuur je oude apparaat kosteloos op naar drogisterij.net en wij verwerken het op een milieuvriendelijke manier. Zorg ervoor dat het klein elektrisch apparaat geen vloeistoffen en vetten meer bevat. Verpak het tot een stevig pakket en vermeld het bestelnummer van je nieuwe artikel.

Neem met onze klantenservice contact op voor het retouradres.

EAN(s): 7612367043793

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
902813
EAN-code
7612367043793
Elektronica
Ja
Inhoud
Stuk

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99