Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Medela Starter Kit Breastfeeding

Set
Adviesprijs € 29.95 € 27.40
9% korting

Productomschrijving

Bevordert de gezondheid van jou en je baby met moedermelk We hebben onze populairste producten samengebracht in één eenvoudige set, om nieuwe moeders een goede start te geven bij het begin van hun borstvoedingsperiode. Deze set is ook leuk om cadeau te geven. In de set zit alles wat moeders de eerste weken nodig hebben. De startersset voor borstvoeding van Medela bevat een aantal producten voor een goed begin van de borstvoedingsperiode – of je nu uitsluitend borstvoeding geeft of daarnaast ook moedermelk afkolft. Deze set is een eenvoudige oplossing om melk op te vangen, te bewaren en te geven, om voor je baby te zorgen en om accessoires gemakkelijk te desinfecteren. Voordelen van de startersset voor borstvoeding: - De borstvoedingsset is een complete oplossing voor een goede start van je borstvoedingservaring. Hij bevat alle onmisbare borstvoedingsaccessoires van Medela: Met Calma kan de baby tijdens het drinken zijn natuurlijke ritme aanhouden. De moedermelk stroomt alleen als de baby een vacuüm creëert door te zuigen. Met Calma hoef je geen spenen met verschillende stroomsnelheden te kopen als je baby groeit, want je baby regelt de stroom zelf. - De Medela oplossing voor het bewaren van moedermelk is eenvoudig en ruimtebesparend, en bestaat uit twee moedermelkflesjes van 150 ml en vijf Pump & Save moedermelkzakjes. - 12 disposable zoogcompressen met een zachte, comfortabele voering: superabsorberend voor een langdurig droog gevoel. - Natuurlijke, hypoallergene verzorging van tepels en huid met PureLan100: 7 g pure lanoline. - Quick Clean magnetronzak voor desinfectie in drie minuten. Doodt 99,9 procent van de meest voorkomende bacteriën en ziektekiemen. Inhoud: - 1x Calma - 2x moedermelk flesjes 150ml incl. deksel - 12x disposable zoogkompressen - 1x PureLan tepelzalf 7g - 1x QuickClean Magnetronzak - 5x Pump & Save bewaarzakjes

Oude apparaat retour (€ 0,00)

Stuur je oude apparaat kosteloos op naar drogisterij.net en wij verwerken het op een milieuvriendelijke manier. Zorg ervoor dat het klein elektrisch apparaat geen vloeistoffen en vetten meer bevat. Verpak het tot een stevig pakket en vermeld het bestelnummer van je nieuwe artikel.
Neem met onze klantenservice contact op voor het retouradres.

EAN(s): 7612367043823

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
902812
EAN-code
7612367043823
Elektronica
Ja
Inhoud
Set

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99