Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Lucovitaal Puur Omega 3 Koudwater Visolie

Productomschrijving

Visolie is geraffineerde olie die afkomstig is uit vis. Visolie bevat vetzuren zoals omega-3. Aan dit vetzuur zijn eigenschappen toegekend die een positieve invloed op de gezondheid hebben.

Waarom visolie en voor wie?
Omega-3 is een essentieel vetzuur dat niet door het lichaam wordt aangemaakt, maar dat het lichaam wel helpt gezond en vitaal te blijven. Omega-3, dat vooral is te vinden in visolie, bestaat uit alfalinoleenzuur, EPA en DHA. Deze vetzuren hebben, mits in de juiste
dosering, een gunstige invloed op hersenen, hart- en bloedvaten en het gezichtsvermogen. Met slechts 1 capsule Lucovitaal Puur Omega 3 Koudwater Visolie per dag vul je de omega 3 tekorten in het lichaam aan.

De oplossing:
Lucovitaal Super Koudwater Visolie Omega 3
Vissen die vrij kunnen rondzwemmen in koudwater zee, bevatten tot 3x meer Omega 3 dan ieder ander vissoort. Deze vissoorten bevatten de vetzuren EPA en DHA, in hogere concentratie. Bij de productie van koudwater visolie zijn de eerste twee fasen van het
productieproces heel belangrijk:

Fase 1 is het verwijderen van andere vetzuren dan de omega-3
Fase 2 is het verwijderen van onzuiverheden die in de ruwe visolie
aanwezig zijn

Door de visolie te koelen en bleken wordt deze beter bestand tegen
oxidatie. Tenslotte worden antioxidanten toegevoegd en wordt de visolie op specifieke wijze opgeslagen om oxidatie tegen te gaan. Aan het einde van het productieproces houdt men twee soorten olie over: ethylester visolie en triglyceride visolie. Beide soorten
visolie bevatten een hoge concentratie omega-3. Lucovitaal Puur Omega 3 Koudwater Visolie bevat ethylester. Een gunstig aspect van ethylesters is dat zij geleidelijker worden opgenomen dan triglyceriden.

Lucovitaal Puur Omega 3 Koudwater Visolie worden gewonnen in de schone wateren van de Grote Oceaan, om precies te zijn in het gedeelte vlakbij Peru. De visolie wat wordt gemaakt van de Ansjovis, is zuiver en geconcentreerd. Zuiver staat voor visolie
die gegarandeerd vrij is van verontreiniging zoals PCB’s en zware metalen. De visolie is geconcentreerd en bevat maar liefst 504 mg EPA per capsule.
Er is een grote groep mensen die die niet genoeg vette vis eten en graag visolie, als aanvulling op hun dagelijkse inname van vitaminen en mineralen, tot zich willen nemen middels supplementen. Echter bevatten alle capsules gelatine, vaak gemaakt van rund of varken. Voor verschillende redeneren worden deze supplementen links gelaten, te denken aan bijvoorbeeld geloofsovertuiging maar ook; waarom zou je rund of varken tot je willen nemen als je een visolie product gebruikt? Juist om deze reden zijn de capsules van Lucovitaal Puur Omega 3 Koudwater Visolie gemaakt van 100% visgelatine!
De capsules hebben een dikke wand wat ervoor zorgt dat er een geen nasmaak is en oprispingen tegengaat. Visolie zonder de geur en smaak van vis, krachtig en goedkoop.

• Ver-3-voudigde Omega-3 met een zuiveringsmethode die de hoogste kwaliteit visolie levert met een 100% optimale opneembaarheid
• 3x sterker dan 1 capsule van 1000mg visolie
• Geen nasmaak & oprispingen door dikke capsulewand
Bevat geen:
Melk (incl. Lactose), Gluten, Noten, Pinda's, ei, Schaaldieren, Weekdieren, Selderij, Mosterd, Lupine, Sesamzaad, Sulfiet.

Visolie (bevat soja), Visgelatine, Verdikkingsmiddel (Glycerol), Pure water.

Samenstelling Hoeveelheid
Koudwater visolie concentraat
(bevat 504 mg EPA en 378 mg DHA) 1400 mg

Gebruiksaanwijzing
Eenmaal daags 1 capsule met water innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwing
Dit product bevat soja en vis.

EAN(s): 8713713022574

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
838913
EAN-code
8713713022574
Merk
Lucovitaal
Inhoud
50caps

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95