Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Lucovitaal Ogen Scherp Zien and Vochtbalans

Productomschrijving

Nederland kiest massaal voor Lucovitaal Lucovitaal introduceert een zeer uitgebreide oog-formule met de carotenoïden Luteïne, Zeaxanthine en Meso-Zeaxanthine. Deze carotenoïden vormen de macula: dit is het centrale gedeelte van het netvlies (‘gele vlek’). De macula zorgt voor het precieze zicht, zoals bij het lezen, het schrijven en het herkennen van details. Deze formule bevat daarnaast Zink, Vitamine A en Vitamine B2.Vitamine A draagt bij tot de instandhouding van een normale vochtbalans van de ogen en ondersteunt de conditie van het oog.Vitamine B2 is goed het gezichtsvermogen, het helpt om normaal te kunnen zien.Ook Zink helpt om scherp te blijven zien (ook in het donker) en het speelt een rol in het functioneren van het netvlies.De ideale combinatie voor scherp zicht & bij droge ogen!Krachtige One-a-day formule.- Vitamine A draagt bij tot de instandhouding van een normale vochtbalans van de ogen - Vitamine A, B2 en Zink zijn goed voor het gezichtsvermogen, ze helpen om scherp te blijven zien en ondersteunen de conditie van het oog- Unieke formule met antioxidanten Luteïne, Zeaxanthine en Meso-Zeaxanthine Oog-formule met Zink, Vitamine A en Vitamine B2. **Vitamine A draagt bij tot de instandhouding van een normale vochtbalans van de ogen en ondersteunt de conditie van het oog. Vitamine B2 is goed het gezichtsvermogen, het helpt om normaal te kunnen zien. *Ook Zink helpt om scherp te blijven zien (ook in het donker) en het speelt een rol in het functioneren van het netvlies. Bevat tevens de carotenoïden Luteïne, Zeaxanthine en Meso-Zeaxanthine.

Dosering
Eenmaal daags 1 capsule, bij voorkeur bij een maaltijd, innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Supplement Samenstelling
Dosering: 1 capsule
Aantal doseringen: 30

Samenstelling per dosering %ADH
Luteïne 20 mg *
Meso-Zeaxanthine 8,6 mg *
Zink / Zinc (Zinksulfaat) 1,5 mg 15
Zeaxanthine 1,4 mg *
Vitamine B2 (Riboflavine) 210 mcg 15
Vitamine A (Retinylacetaat 120 mcg 15
*Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid is niet vastgesteld.

Ingrediënten
Vulmiddelen / Excipients (Zonnebloemolie / Huile de tournesol, Bijenwas / Cire d'Abeille), Rundergelatine / Gélatine de bœuf, Luteïne / Lutéine, Meso-Zeaxanthine / Méso-zéaxanthine, Zink / Zinc, Zeaxanthine / Zéaxanthine, Vitamine B2, Vitamine A.

Allergenen -

Waarschuwingen
Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Bewaring
Bij kamertemperatuur (15-25°C) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Benaming en vermeldingen
Voedingssupplement / Complément alimentaire. Vitamine-, Mineralenpreparaat. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van gevarieerde voeding.

Voedingswaarde
Wij, de makers van Lucovitaal®, garanderen al sinds 1989 elke dag met vol enthousiasme en met volledige betrokkenheid voor iedereen voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs.
Zoekt u naar een voedingssupplement dat uitgebreid en uitgekiend is samengesteld voor een lage prijs? Alstublieft: Lucovitaal®, krachtig & goedkoop®!

Luteïne, Zeaxanthine en Meso-Zeaxanthine
De macula is het centrale gedeelte van het netvlies (‘gele vlek’). De macula zorgt voor het precieze zicht, zoals bij het lezen, het schrijven en het herkennen van details.De macula wordt gevormd door drie soorten carotenoïden: Luteïne, Zeaxanthine en Meso-Zeaxanthine.

Vitamine A
Vitamine A (Retinol) is een vet-oplosbare vitamine. Draagt bij tot de instandhouding van een normale vochtbalans van de ogen en helpt om scherp te blijven zien, ook in het donker. Zorgt daarnaast mede voor een goede weerstand.

Vitamine B2
Vitamine B2 (Riboflavine) maakt onderdeel uit van het vitamine B-complex. Vitamine B2 is goed voor het gezichtsvermogen en ondersteunt de conditie van het oog. Heeft daarnaast een anti-oxidatieve werking: helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Zink
Ook Zink levert een bijdrage als antioxidant. Daarnaast speelt Zink een rol in het functioneren van het netvlies, helpt het om normaal te kunnen zien en ondersteunt het de afweer van het lichaam.

Slechts 1 gemakkelijk slikbare capsule per dag!

EAN(s): 8713713022390

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
837319
EAN-code
8713713022390
Inhoud
30 cap

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95