Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Lucovitaal Anti Jeuk Crème

50ml
Adviesprijs € 16.99 € 8.85
48% korting

Productomschrijving

STOP MET KRABBEN! Je huid jeukvrij met eerste effectieve anti-jeuk creme >> Jeuk? Schilfers, Roodheid of zelfs Scheurtjes in de droge huid?

Xerosis is de medische term om een droge huid te beschrijven. De aandoening ontstaat wanneer de buitenste laag van de huid vocht verliest, waardoor ruwheid, jeuk en roodheid van de huid ontstaat. De symptomen van Xerosis zijn jeuk, schilferende plekken op de huid, die vaak verergeren tijdens de winter of in gebieden met een lage luchtvochtigheid. In ernstige gevallen kan de huid scheurtjes vertonen, wat kan leiden tot meer ernstige problemen.

>> Behandelt chronische geïrriteerde droge en jeukende huid

Behandel direct de jeukende huid!

DermaForte® Anti-jeuk crème is een medisch hulpmiddel voor de behandeling van chronische (extreem) droge huid condities (xerosis). Het behandelt droogheid, jeuk, een schrale of rode, geïrriteerde huid. DermaForte® Anti-jeuk crème wordt gebruikt om de hoeveelheid lipiden in de hoornlaag van de huid te verhogen zodat het de geïrriteerde en jeukende huid verzacht. De crème is een olie-in-water emulsie en wordt daarom gemakkelijk en snel opgenomen in de huid. Het is belangrijk om grondig in de huid te masseren, totdat de huid stijf begint te voelen. De olie-in-water emulsie verandert vervolgens in een water-in-olieemulsie. De olie zorgt voor een lipide lmlaag op de huid, dit voorkomt vochtverlies en verzacht de gebarsten en jeukende huid. Daarnaast beschermt het de huid tegen schadelijke externe invloeden.

Unieke time-released werking!
De actieve ingrediënten in de lipide lmlaag worden geleidelijk vrijgegeven (time-released), waardoor de huid lange tijd gevoed en beschermd wordt, gedurende de hele dag.

Dermaforte Anti-Jeuk Creme is vrij van:
- Parfum
- Kleurstoffen
- Parabenen
- Minerale oliën
- Cortisone
- Hormonen

Dit product was voorheen van Derma Forte. Door de nog bestaande voorraad, kan het voorkomen dat u nog de verpakking van Derma Forte ontvangt.

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
040431
EAN-code
8713713040431
Inhoud
50ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99