Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Lucovitaal Alle 20 Aminozuren Compleet

60caps
Adviesprijs € 19.99 € 10.90
45% korting

Productomschrijving

Alle 22 Aminozuren Compleet van Lucovitaal® bevat alle 22 essentiële aminozuren. Dit zijn de bouwstenen van eiwitten en spierweefsel. Daarnaast is vitamine B6 toegevoegd voor energie, immuunsysteem en zenuwstelsel. De plantaardige capsules zijn gemakkelijk slikbaar of open te maken en in te nemen met bijvoorbeeld yoghurt.- Bevat alle 22 aminozuren in een uitgebalanceerde hoeveelheid- Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten en spierweefsel- Met vitamine B6: Energie, immuunsysteem en zenuwstelselAlle 20 Aminozuren Compleet van Lucovitaal® bevat naast alle 20 essentiële aminozuren ook vitamine B6. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten en spierweefsel. Vitamine B6 levert een bijdrage aan de energievoorziening in de spieren tijdens training en sport.Sporters kunnen Alle 20 Aminozuren Compleet goed als aanvulling op de voeding gebruiken.Wat zijn aminozuren?Aminozuren zijn een lichaamseigen stof en zijn de bouwstenen van de proteïnen. Aangezien een groot deel van onze cellen, spieren en weefsel uit aminozuren bestaat nemen ze veel belangrijke functies in ons lichaam waar: aminozuren geven de cellen niet alleen structuur, maar zijn ook voor het vervoer en de opslag van alle voedingsstoffen van cruciaal belang. Aminozuren beïnvloeden de functies van organen, klieren, pezen en aders. Ze zijn essentieel voor herstel van weefsel (vooral spieren, botten, huid en haren).Wat is vitamine B6?Vitamine B6 levert een bijdrage aan de energievoorziening in de spieren, bijvoorbeeld tijdens training en sportprestaties. Verder:- Ondersteunt het je immuunsysteem- Ondersteunt het de normale werking van het zenuwstelsel- Draagt het bij aan de geestelijke veerkracht- Draagt het bij aan de activiteit van hormonen in het lichaam- Draagt bij tot een normaal metabolisme van homocysteïne- Helpt het vermoeidheid te verminderen- Draagt het bij aan fitheidGebruiksaanwijzingAlle 20 Aminozuren Compleet Volwassenen: Eenmaal daags twee capsules met water innemen of open maken en vermengen met bijvoorbeeld yoghurt of sap. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingredienten
Capsulehuls (Pullulan), Glutaminezuur, Leucine, Lysine, Vulmiddel (Aardappelzetmeel), Asparaginezuur, Alanine, Asparagine, Glutamine, Isoleucine, Proline, Threonine, Valine, Serine, Tyrosine, Arginine, Fenylalanine, Cysteine, Glycine, Histidine, Methionine, Tryptofaan, Vitamine B6.


Samenstelling Hoeveelheid*
L-Alanine 50 mg
L-Arginine 30 mg
L-Asparagine 50 mg
L-Asparaginezuur 110 mg
L-Cysteine 20 mg
L-Fenylalanine 30 mg
L-Glutamine 50 mg
L-Glutaminezuur 180 mg
L-Glycine 20 mg
L-Histidine 20 mg
L-Isoleucine 50 mg
L-Leucine 120 mg
L-Lysine 100 mg
L-Methionine 20 mg
L-Proline 50 mg
L-Serine 40 mg
L-Threonine 50 mg
L-Tryptofaan 20 mg
L-Tyrosine 40 mg
L-Valine 50 mg
Vitamine B6 0,21 mg*
*Op basis van een dagdosering van 2 capsules
**=15% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Waarschuwingen
Dit product bevat Lactose.
Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 1 jaar.EAN(s): 8713713023304

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
17008192
EAN-code
8713713023304
Inhoud
60caps

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99