Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Lucovitaal Bamboe zij-ligkussen (1st)

Productomschrijving

Bamboe Ondersteuningskussen

Afmeting : 110 cm (L) x 22 cm (B) x 9 cm (H)


Voor een heerlijke slaaphouding zonder hinderlijke drukpunten en vol energie wakker worden. De hoes, gemaakt van bamboevezel, is ademend, antibacterieel, hypoallergeen en voert warmte op natuurlijke wijze af. De vulling van zachte orthopedische vezels ondersteunt en verlicht de drukpunten en verbetert de lichaamshouding en bloedcirculatie van het lichaam. Het zorgt voor een rustige en ontspannen slaaphouding. Ook uitermate geschikt om te gebruiken op een massagebank als ondersteuning bij massages, fysiotherapie behandelingen, tijdens de zwangerschap en als voedingskussen voor uw baby.



  • Ontspant nek, schouder en rug

  • Ademend, hypoallergeen en antibacterieel

  • Perfect voor alle slaaphoudingen: rug, zij en buik


Met BamboLux® worden onze producten duurzaam en verantwoord geproduceerd. De bamboe die hier gebruikt wordt heeft alleen zonlicht en regenwater nodig om te groeien, waardoor een duur irrigatiesysteem niet nodig is. Bovendien wordt het overtollige regenwater opgevangen, om tijdens drogere periodes meerdere malen opnieuw gebruikt te worden. Het water dat nodig is voor het kleuren van de bamboe, wordt ook hergebruikt. Bamboe heeft de goede eigenschap dat het niet herbeplant hoeft te worden, omdat er nieuwe planten groeien uit de wortels onder de grond. Daarnaast zorgt bamboe voor meer absorptie van koolstofdioxide uit de lucht en produceert ongeveer 30% meer zuurstof dan reguliere bomen. Verder blijven de wortels na het oogsten van de plant intact, waardoor er minder gevaar is voor bodemerosie. De productieopbrengst van bamboe is 10x zo groot in vergelijking met katoen, op basis van hetzelfde landoppervlak. Dit betekent dat er dus minder grond nodig is om de bamboe te verbouwen.


Overige informatie over dit product

Merk
Lucovitaal
Artikelnummer
932628
EAN-code
8713713023410
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95