Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Loreal Paris Dermo Expertise Triple Active Dagcreme Normale Huid

Productomschrijving

Omdat je het waard bent L’Oréal Paris Dermo Expertise Triple Active Dagcrème voor de normale tot gemengde huid hydrateert langdurig, beschermt en laat je huid stralen. Glycerol gecombineerd met suikerderivaten versterkt het vermogen van de huid om water vast te houden en garandeert een optimale hydratatie tot 24 uur lang. Het anti-radicalen complex op basis van vitamine E voorkomt de vorming van vrije radicalen, verantwoordelijk voor vroegtijdige veroudering van de huid. Het UV-filter beschermt de huid tegen de dagelijkse schadelijke effecten van UV straling. De combinatie van ceramides en pro-vitamine B5 helpt de huidbarrière te versterken en laat de huid stralen. 1 HYDRATEERT LANGDURIG:
Glycerol gecombineerd met suikerderivaten versterkt het vermogen van de huid om water vast te houden en garandeert een optimale hydratatie tot 24 uur lang.
2 BESCHERMT:
Het anti-radicalen complex op basis van vitamine E* voorkomt de vorming van vrije radicalen, verantwoordelijk voor vroegtijdige veroudering van de huid. Het UV-filter beschermt de huid tegen de dagelijkse schadelijke effecten van UV straling.
3 LAAT DE HUID STRALEN:
De combinatie van ceramides en pro-vitamine B5 helpt de huidbarriére te versterken en laat de huid stralen.
Dermatologisch getest.
*Derivaat

EAN(s): 3600521719695

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
872062
EAN-code
3600521719695
Inhoud
50ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95