Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Listerine Mondwater total care sensitive (500ml)

Productomschrijving

Listerine Mondspoeling Total Care Sensitive heeft zijn formule verbeterd! Dit mondwater biedt totale mondverzorging door de verschillende voordelen: bescherming van pijnlijke reacties, bestrijding van bacteriën, vermindering van tandplak, landurige bescherming van adem, voorkoming van teruggetrokken tandvlees en versterking van de tanden. Doordat er geen alcohol in zit, heeft deze mondspoeling een milde smaak, ideaal voor de gevoelige tanden.  • Beschermt gevoelige tanden.

  • Houdt tandvlees gezond.

  • Beschermt blootgestelde tanden.

  • Versterkt het glazuur.

  • Helpt bacteriën verwijderen.

  • Verfrist de adem.


Zeer gevoelige tanden? Probeer dan nu de Listerine Professional Sensitivity Therapy. De oplossing voor ernstig tandgevoeligheid.


Gebruik : Na het tandenpoetsen, kan de mond voor 30 seconden gespoeld worden met 20 ml Listerine Mondspoeling Total Care Sensitive of 10 ml voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Het product dient onverdund gebruikt te worden en niet ingeslikt te worden. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.


Waarschuwingen : Niet geschikt voor kinderen onder de 6 jaar. Kinderen ouder dan 6 jaar begeleiden. Niet inslikken. Bij inslikken onmiddellijk een arts raadplegen. Niet gebruiken indien u allergisch bent voor één van de bestanddelen. Als irritatie optreedt, vraag dan medisch advies en stop het gebruik. Buiten bereik van kinderen bewaren.


Overige informatie over dit product

Merk
Listerine
Artikelnummer
847020
EAN-code
03574661416748
EAN-code
3574661337258
Inhoud
500ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95