Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Lamisil spray

Productomschrijving

Indicatie: Voetschimmel zoals atleetvoet of zwemmerseczeem.
Contraindicatie: Niet gebruiken bij allergie voor n van de stoffen in dit medicijn. Dit middel is niet bedoeld voor personen jonger dan 18 jaar.
Zwangerschap: Nee
Borstvoeding: Nee
Dosering: 1-2x
Max.dagdosering: 1-2x, afhankelijk klacht
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Gebruiksadvies: aangedane huid zorgvuldig wassen en drogen, op en rondom aangedane huid sprayen tot goed nat is; 7 dagen achtereen gebruiken, onregelmatig gebruik of voortijdig stoppen keren klachten terug Gebruiksbeperking: Alleen uitwendig gebruik. Niet i.c.m. andere geneesmiddelen op behandelde huid. Niet langer dan 14 dagen gebruiken.
Wanneer naar de huisarts: Als de gebruiker diabetes heeft. Indien de behandeling, uitgevoerd volgens gebruikinstructies bijsluiter en hyginische maatregelen zijn toegepast en na 2-4 weken niet heeft geleid tot vermindering klachten. Als de schimmel de nagels heeft aangetast en klachten geeft.

Werkzame Stoffen
Stof: terbinafine - Hoeveelheid: 10 mg/g


Documenten
Bijsluiter (Klik om te downloaden)

Registratienummer: 21006
Registratiecode: RVG
Leverbaar: Ja

Bron: CBD
GPC: 10000890
Bewaarinstructies: 9- Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke buitenverpakking op een droge plaats beneden de 30 C.
Verwijder: Spoel geneesmiddelen niet door gootsteen of WC en gooi niet in prullenbak
Houdbaarheid: 40- Na opening 12 weken houdbaar. Niet meer gebruiken na uiterste houdbaarheidsdatum. Te vinden op etiket achter EXP staan een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.
Risicowaarschuwing: Zonder overleg met een arts niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Contact met de ogen vermijden. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 18 jaar. Niet inhaleren.

Afleverstatus
Code: UAD
Omschrijving: Uitsluitend apotheek of drogist
Toedieningsvorm: spray

Toepassingsgebied
Bij schimmelinfecties van de huid

EAN(s): 8713177000729

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
782375
EAN-code
8713177000729
Inhoud
15ml
Ingrediënten
Stof: terbinafine - Hoeveelheid: 10 mg/g
Gebruik / dosering
aangedane huid zorgvuldig wassen en drogen, op en rondom aangedane huid sprayen tot goed nat is; 7 dagen achtereen gebruiken, onregelmatig gebruik of voortijdig stoppen keren klachten terug
Houdbaarheid
40- Na opening 12 weken houdbaar. Niet meer gebruiken na uiterste houdbaarheidsdatum. Te vinden op etiket achter EXP staan een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.
Allergeneninformatie
Niet gebruiken bij allergie voor n van de stoffen in dit medicijn. Dit middel is niet bedoeld voor personen jonger dan 18 jaar.
Geschikt vanaf
Vanaf 18 jaar
RVG registratienummer
21006
GPC
10000890
Aanbevolen dosering
1-2x
Maximale dosering
1-2x, afhankelijk klacht
Gebruiksadvies
aangedane huid zorgvuldig wassen en drogen, op en rondom aangedane huid sprayen tot goed nat is; 7 dagen achtereen gebruiken, onregelmatig gebruik of voortijdig stoppen keren klachten terug
Bewaaradvies
9- Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke buitenverpakking op een droge plaats beneden de 30 C.
Advies voor weggooien
Spoel geneesmiddelen niet door gootsteen of WC en gooi niet in prullenbak
Bijwerkingen en waarschuwingen
Zonder overleg met een arts niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Contact met de ogen vermijden. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 18 jaar. Niet inhaleren. Alleen uitwendig gebruik. Niet i.c.m. andere geneesmiddelen op behandelde huid. Niet langer dan 14 dagen gebruiken.
Toedingingsvorm
spray
Gebruiksindicatie
1-2x
Gebruik tijdens zwangerschap
Nee
Gebruik tijdens borstvoeding
Nee
Gebruiksbeperking
Alleen uitwendig gebruik. Niet i.c.m. andere geneesmiddelen op behandelde huid. Niet langer dan 14 dagen gebruiken.
Huisarts bezoeken
Als de gebruiker diabetes heeft. Indien de behandeling, uitgevoerd volgens gebruikinstructies bijsluiter en hyginische maatregelen zijn toegepast en na 2-4 weken niet heeft geleid tot vermindering klachten. Als de schimmel de nagels heeft aangetast en klachten geeft.
Toepassen bij
Bij schimmelinfecties van de huid
Werkzame stof
Stof: terbinafine - Hoeveelheid: 10 mg/g
Contra-indicaties
Niet gebruiken bij allergie voor n van de stoffen in dit medicijn. Dit middel is niet bedoeld voor personen jonger dan 18 jaar.

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95