Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Tandenborstel van Lactona

Tanden poetsen is een belangrijk onderdeel van ieders ochtend ritueel. Zo houdt je het gebit schoon, zodat het nog vele jaren mee kan en onderhoud je die prachtige glimlach van je.
Lees meer
Filteren
Prijs 1
Inhoud
7 artikelen

Tandenborstels bij Drogisterij.net

Start je dag goed met de tandenborstels van je favoriete drogist. Een breed assortiment tandenborstels voor een goed begin van de dag vind je natuurlijk bij Drogisterij.net. Oral-B, Aquafresh, Colgate en nog veel meer in ons assortiment. Van normale tandenborstels tot electrische tandenborstels. 

Over de tandenborstel 

De tandenborstel wordt gebruikt om de tanden, het tandvlees en de tong schoon en hygiënisch te houden. De borstel zorgt ervoor dat moeilijk bereikbare plekken ook bereikt kunnen worden. Maar zelfs met de borstel kan niet alles bereikt worden, voor zulk soort plekken zijn er flosdraad en tandenstokers. 

Tandenborstels zijn er in verschillende vormen, maten en varianten. Hierbij is het vooral belangrijk dat de borstel van de tandenborstel zacht is, zodat het tandvlees niet gaat irriteren of ontsteken. Daarnaast kan het tandvlees ook gaan ontsteken als je te hard drukt bij het poetsen. 

Borstelgrootte 

De borstel van de tandenborstel zou makkelijk bij alle oppervlakken van de tanden en kiezen moeten komen. Voor de meeste volwassenen is een breedte van 1,27 cm en een hoogte van 2,54 cm het makkelijkste in gebruik. Vind de tandenborstel die bij jou past! 

Borsteltype 

Er zijn zachte, middelmatige, harde en nylon borstelkoppen beschikbaar. Voor de meeste mensen is de zachte variant de beste keuze. De beste keuze is afhankelijk van de sterkte van je gebit en hoe hard je poetst. Voor de meeste mensen zouden de middelmatige en harde variant hun tandvlees kunnen beschadigen, vandaar dat de zachte keuze vaak de beste is. Voor nog betere bescherming, kan je ervoor kiezen dat de borstel haren gebogen uiteinden hebben. 

Elektrische tandenborstel 

Elektrische tandenborstels worden tegenwoordig door veel tandartsen aanbevolen. Ze zijn vaak wat duurder dan een normale tandenborstel. Een elektrische tandenborstel draait de borstelkop en bereikt daarmee plaatsen die lastig te bereiken zijn. Daarnaast is het gebruiken van een elektrische tanden borstel ook wat gemakkelijker en laat deze vaak weten wanneer er lang genoeg is gepoetst. 

Er zit ook verschil tussen de snelheid waarmee de borstel van een elektrische tandenborstel beweegt. Met elektrisch poetsen kan je tussen de 5.000 en 50.000 poetsbewegingen per minuut halen. Hierin zijn er de categorieën standard power tandenborstels, sonic tandenborstel, en ultrasonic tandenborstels. Bekijk de elektrische tandenborstels nu bij je drogist.  

Oral B tandenborstel 

Oral B is wereldwijd een van de meest geliefde en meest aanbevolen merk door tandartsen. Houd samen met Oral-B je gebit schoon als nooit tevoren. Bekijk de website van Oral B voor meer informatie, tips en content.  

Oral B heeft zowel normale als elektrische tandenborstels waarmee jij je gebit kunt reinigen. De Oral B tandenborstel Complete 40 Medium is een normale tandenborstel die superieure reiniging van de volledige mond biedt. Met deze borstel kom je gemakkelijk tussen de moeilijk bereikbare plekken.  

Het elektrisch poetsen wordt tegenwoordig door vele tandartsen aanbevolen. Zo ook de elektrische tandenborstels van Oral B. Een voorbeeld van een Oral B elektrische tandenborstel is de Oral B Elektrische Tandenborstel Pro 600 Cross Action. Deze elektrische borstel heeft nauwkeurig geplaatste borstelhaartjes en is ontworpen of effectief tandplak mee te verwijderen. De borstel is oplaadbaar en heeft twee jaar garantie en zelfs de mogelijkheid om dit uit te breiden tot wel 3 jaar!  

Voor de professionele bescherming en het optimaal reinigen van je gebit kunnen goede tandpasta en flosdraad ook heel belangrijk zijn. Oral B heeft met de Oral B Tandpasta Pro-Expert Professionele Bescherming een goed werkende tandpasta die beschermt tegen de 8 punten die tandartsen het meest bekijken. Gebruik ook de Oral B Flosdraad Floss Mint voor de ultieme reiniging van je gebit. Dankzij dit product kom je gemakkelijk bij het vuil dat zich tussen het gebit bevindt. 

 
Oral B heeft ook tandenborstels voor kinderen! Bij de jongens is de Oral B Stages Power Elektrische tandenborstel op Batterijen Cars erg populair en bij de meisjes de Oral B Stages Power Elektrische tandenborstel op batterijen Princess.  

Kindertandenborstel  

Ook voor kinderen heeft Drogisterij.net verschillende soorten tandenborstels. Voor kinderen is het belangrijk om zodra de eerste tandjes zijn doorgebroken te beginnen met poetsen. Melktanden bevatten nog weinig glazuur en zijn daardoor minder goed beschermd tegen gaatjes. Voor baby’s is de Jordan Tandenborstel Step By Step 0-2 jr Baby een geschikte borstel. Deze borstel heeft een klein borstelhoofd met hele zachte borstelharen. Het korte nekje aan de borstel voorkomt dat de borstel te ver in de mond van jouw kindje kan komen.  

Voor de iets oudere kindjes zijn de Jordan Tandenborstel Step By Step 6-9 Jr en de Aquafresh tandenborstel Kids Soft 3-5 jaar geschikte producten. Deze zachte borstels zorgen voor een optimale verschoning van het gebit van jouw kind 

Om poetsen leuk te maken voor de kleintjes zijn er allerlei mooie kleuren en applicaties voor kindertandenborstels. Daarnaast is de borstelkop kleiner voor zodat het overal goed bij kan om plaque te verwijderen. 

Tandenborstel aanbieding 

Koop je nieuwe tandenborstel bij Drogisterij.net. Jouw nieuwe tandenborstel koop je bij Drogisterij.net. Als je voor 22:00 uur besteld heb je hem morgen al in huis. Daarnaast hebben wij altijd scherpe aanbiedingen. Bestel veilig en vertrouwd bij Drogisterij.net.