Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Kneipp Home Fragrance Geschenkset Sandalwood Patchouli

Productomschrijving

De Kneipp Geschenkset Home Fragrance is een lekker ruikende giftset. Het bevat geurstokjes en een geurkaars met een sandelhout en patchouli geur. De geschenkset zorgt voor de juiste sfeer en een rustgevende omgeving. Een leuke set om cadeau te geven, of voor jezelf te kopen!

Kneipp geschenkset Home Fragrance Sandalwood-Patchouli voor een sfeervolle geurbeleving in huis. De geurkaars kan de gewenste geur in een woonruimte creëren die past bij je stemming. Na gebruik kan de kaars weer aromadicht worden afgesloten met de decoratieve deksel. De geurstokjes geven hun geur gelijkmatig af in de ruimte. De geurintensiteit kan worden aangepast aan de individuele behoefte door te variëren in het aantal stokjes. Waarschuwingen
Geurstokjes: Bevat Linalool, Cineol, Dipenteen, Pin-2(3)-een. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Voorkom lozing in het milieu. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. Inhoud/verpakking afvoeren ter verwijdering als gevaarlijk of bijzonder afval.

EAN(s): 8712585031967

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
A12269
EAN-code
8712585031967
Inhoud
Set

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95