Skip to content
Al meer dan 20 jaar dé online drogist van Nederland !

Kneipp Geurstokjes Lavender

50 ML
€ 10.14
Kiyoh

Productomschrijving

De Kneipp® Scented Sticks Lavender zorgen voor een fijne sfeer in huis en een rustgevende omgeving. De lavendel geurstokjes geven hun geur gelijkmatig af in de ruimte. De verpakking is afsluitbaar om de geur te kunnen doseren. De geurintensiteit kan worden aangepast aan de individuele behoefte door te variëren in het aantal stokjes.

Geïnspireerd door de natuur en met natuurlijke etherische oliën. Niet alleen aangenaam voor de neus, maar beïnvloedt ook het welbevinden.

Moderne verpakking voor elk interieur De Kneipp Fragrance Sticks zijn modern en minimalistisch vormgegeven en met gebruik van natuurlijke materialen zodat ze passen in elk interieur. Een ronde glazen fles met een puristische houten houder voor de stokjes. De labels op de glazen fles zijn makkelijk verwijderbaar. Waarschuwingen
Bevat Linalool, Cineol, Dipenteen, Pin-2(3)-een. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Voorkom lozing in het milieu. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. Inhoud/verpakking afvoeren ter verwijdering als gevaarlijk of bijzonder afval.

EAN(s): 4008233150574

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 3,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99

Overige informatie over dit product

SKU
27375337
EAN
4008233150574
Tags
valentijn-kneipp
Merk
Kneipp
Inhoud
50 ML
Productgroup
wierook-parfum-oil
Gelijktijdig gebruik
Ja

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.