Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

King Active Libidopil 100 % Natuurlijke Kruiden Capsules Voordeelverpakking

Productomschrijving

Met deze libidopil krijgt u weer controle over uw erectie

Controle over uw erectie?
Natuurlijke erectiemiddelen?

Meerdere hoogtepunten?


Meer controle over uw erectie hebben en aanzienlijk langer de liefde kunnen bedrijven, dat is toch wat ook u graag wil? King Active biedt u de mogelijkheid om er weer vol tegenaan te gaan en laat u libido opleven. Omdat King Active is gemaakt van uitsluitend natuurlijke kruiden is dit product verkrijgbaar zonder doktersrecept.

100% natuurlijke kruiden

King Active is samengesteld uit krachtige en 100% natuurlijke ingrediënten, waaronder: Epimedium, Red en Amerikaanse Ginseng, een speciale soort Wild Yam, dit verwerkt  in een capsule van harde gelatine. Er wordt nauwkeurig gecontroleerd voor de beste kwaliteit zonder chemische toevoegingen. Dit product is gebaseerd op oude Aziatische kennis die al duizenden jaren wordt toegepast maar in deze samenstelling totaal nieuw is.

Inname King Active:

De meest effectieve manier om King Active in te nemen één uur voor aanvang van de seksuele activiteit. Tevens dient King Active, om een optimale werking te verkrijgen, op een nuchtere maag, dat wil zeggen tenminste twee uur na het nuttigen van de laatste maaltijd te worden ingenomen.

Hoogwaardig voedingssupplement

De productie van King Active vindt plaats in Azië en wordt streng gecontroleerd volgens de kwaliteitseisen waaraan hoogwaardige voedingssupplementen dienen te voldoen, zo wordt gecontroleerd volgens de onderstaande criteria:

·  GMP-kwaliteitsborgingssysteem;
·  ISO 22000-standaard op gebied van voedselveiligheid;
·  HACCP standaard.

Verdere informatie

Een voedingssupplement zoals King Active mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding enof gezonde levensstijl worden beschouwd doch dient uitsluitend als een extra toevoeging te worden gezien. U dient de aanbevolen dosis niet te overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden en niet gebruiken onder de 18 jaar. Te allen tijde voor het gebruik van King Active de bijsluiter zorgvuldig lezen!

EAN(s): 5291568497862