Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

K2r Vlekkenspray

Instructies & waarschuwingen
  • Gevaarlijk voor het aquatisch milieu | Giftig voor in het water levende organismen.
  • Iriterend, sensibiliserend en schadelijk | Kan allergische huidreactie of ernstige oogirritatie veroorzaken; kan schadelijk zijn bij inslikken of inademen; kan schadelijk zijn voor het milieu.
  • Ontvlambare stof | Er is sprake van stoffen die snel vlam vatten.

Productomschrijving

Vlekkenspray verwijdert olie-, vet-, jus- en smeervlekken uit wasbaar textiel en uit textiel met onderhoudskenmerken A en P De K2R Vlekkenspray verwijdert olie, vet, jus en smeervlekken uit uw kleding. U kunt de spray op de vlekken spuiten, daarna in de was stoppen en na een wasbeurt is uw kleding weer vlekvrij. Waarschuwing GEVAAR. Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan open barsten bij verhitting. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. VEILIGHEIDSAANBEVELINGEN: Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C/122°F. BUITEN HET BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Allen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Voorkom lozing in het milieu.

EAN(s): 4003674003113

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
859126
EAN-code
4003674003113
Inhoud
200ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95