Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Jacare Lanette creme met 20% vaseline (100 g)

Productomschrijving

Lanette crème met vaseline
Jacare Lanette crème met 20% vaseline is een vette basiscrème die de zeer droge huid beschermt en hydrateert. De samenstelling is conform FNA. Het bestanddeel vaseline vormt een afdekkend laagje op de huid dat de huid beschermt en de vochtbalans ondersteunt. Dit product kan een alternatief bieden indien u overgevoelig bent voor propyleenglycol.

  • Te gebruiken bij een droge huid, eczeem, jeuk, psoriasis en aambeien
  • Jeuk, schilfering, kloven en brandigere plekken verminderen binnen een paar dagen
  • Het bestanddeel vaseline vormt een afdekkend laagje op de huid, dat de huid beschermt en de vochtbalans ondersteunt.
  • Vriendelijk voor de huid

Gebruik
Eén tot tweemaal daags aanbrengen tenzij anders voorgeschreven. U kunt dit product gebruiken zolang u dit nodig heeft.  Voor uitwendig gebruik. Lanette crème met 20% vaseline is geschikt voor elke leeftijd. Heeft u naast Lanette crème met vaseline ook een andere crème of zalf voorgeschreven gekregen, overleg dan met uw arts of apotheker over de volgorde van smeren. Gebruik Lanette crème met vaseline niet als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen.

Bijwerkingen
Deze crème zal nauwelijks aanleiding geven tot bijwerkingen. Krijgt u toch last van bijwerkingen, neem dan contact op met uw arts of apotheker. Dan is mogelijk een andere crème voor u geschikter. U kunt dit middel veilig gebruiken als u zwanger bent. Het wordt al jarenlang gebruikt door zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, zonder nadelige gevolgen voor het kind.

Bewaren
Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Bewaren beneden 25 °C. Niet in de koelkast of vriezer bewaren. Sluit de tube na gebruik goed af. Na openen 12 maanden houdbaar. Gebruik dit middel echter niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum. Deze vindt u op de sluitnaad van de tube en op de onderzijde van het doosje.

Ingrediënten
Aqua, petrolatum, decyl oleate, cetearyl alcohol, sorbitol, sodium lauryl sulfate, sodium cetearyl sulfate, disodium phosphate, potassium phosphate, sorbic acid.

Overige informatie over dit product

Merk
Jacare
Artikelnummer
DR2678
EAN-code
8720256567158
Inhoud
100 g

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95