Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Jacare Anti Insect Spray Mug & Teek

Instructies & waarschuwingen
  • Iriterend, sensibiliserend en schadelijk | Kan allergische huidreactie of ernstige oogirritatie veroorzaken; kan schadelijk zijn bij inslikken of inademen; kan schadelijk zijn voor het milieu.
  • Ontvlambare stof | Er is sprake van stoffen die snel vlam vatten.

Productomschrijving

De Anti-Insectspray van Jacare is een veilige en effectieve manier om te voorkomen dat je gestoken wordt door een mug of gebeten wordt door een teek. De Anti-Insect spray houdt muggen en teken op afstand door het gebruik van 20% IR3535 en 0% deet. • 0% DEET • 8 uur bescherming • Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar • Plakt niet en heeft een milde geur De spray is in een handige platte verpakking die makkelijk mee te nemen is onderweg en op reis. Anti-insect mug en teek zonder deet Niets is zo vervelend als een jeukende muggenbult of tekenbeet. Maar dat is nu verleden tijd met de Anti-Insect mug & teek met 0% deet van Jacare. Een nieuwe effectieve manier om je tegen muggen en teken te beschermen. De Anti-Insect mug & teek geeft 8 uur lange effectieve bescherming, bevat geen deet en is daarom ook geschikt voor kinderen boven de 1 jaar. Want voorkomen is beter dan genezen! Effectief, met 0% deet De Anti-Insect spray houdt muggen en teken op afstand door het gebruik van 20% IR3535 en 0% deet. IR3535 is een op de natuur geïnspireerde insecten afwerende stof; het is een derivaat van een natuurlijk voorkomend aminozuur. De Anti-Insect heeft een milde geur, is zacht voor de huid en plakt niet. Ga je op reis of een dagje richting de bossen of het park? Dan kun je de spray makkelijk meenemen vanwege de handige platte verpakking. Toch gebeten? Naast de Anti-Insect spray heeft Jacare verzorgingsproducten voor na de beet. Als je alsnog gestoken of gebeten wordt, gebruik dan de Na de Prik, Steek, Beet. Deze gel werkt snel en verzachtend bij insectenbeten. Tijdens de zomermaanden worden daarnaast/ook veel Nederlanders geteisterd door de eikenprocessierups. De brandhaartjes van de rups kunnen zorgen voor jeuk, pijn en irritatie aan de huid. Speciaal hiervoor heeft Jacare de Eerste hulp bij Processierups ontwikkeld. Deze gel werkt snel en verzachtend bij de rode en geprikkelde huid van de brandhaartjes van de processierups.

EAN(s): 8720256567172

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
dr2684
EAN-code
8720256567172
Inhoud
75ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95