Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Tandpasta van Implaclean

Ben jij op zoek naar tandpasta om je gebit mooi en wit te houden? Of heb je snel ontstoken tandvlees en wil je dit voorkomen? Wat voor tandpasta je ook zoekt bij ons ben je aan het juiste adres.
Lees meer
Filteren
Prijs 1
Inhoud
1 artikelen

Tandpasta Sensodyne

Tandpasta

Ben jij op zoek naar tandpasta om je gebit mooi en wit te houden? Of heb je snel ontstoken tandvlees en wil je dit voorkomen? Wat voor tandpasta je ook zoekt bij ons ben je aan het juiste adres.

Met een uitgebreid assortiment aan tandpasta’s en nog veel meer zal je gebit er piekfijn uitzien. Onder andere bekende merken als Oral-B, Elmex, Sensodyne, Colgate en nog veel meer.

Waarom tandpasta?

Om je gebit goed te onderhouden moet je minimaal 2 keer per dag je tandenpoetsen en hierbij tandpasta te gebruiken.

Tandpasta beschermt je gebit namelijk. Daarnaast is het verstandig om een tandpasta met fluoride te gebruiken. Fluoride zorgt ervoor dat de tanden en kiezen sterker worden, waardoor gaatjes voorkomen worden.

Daarnaast zorgt tandpasta er natuurlijk ook nog eens voor dat je adem fris ruikt. Als je uit eten gaat met vrienden wil je tenslotte niet dat iedereen met hun handden voor hun neus zit omdat je adem slecht ruikt.

Hieronder kun je lezen onder de verschillende soorten tandpasta’s die er zijn, zodat jij de beste tandpasta voor jou uit kan kiezen.

Kindertandpasta

Zodra de melktandjes bij kinderen doorkomen is het belangrijk om de tanden te gaan poetsen. Maar waarom is er speciaal kindertandpasta?

Dit komt omdat het gehalte fluoride flink is teruggebracht in kindertandpasta's. Kinderen hebben namelijk nogal eens de neiging om tandpasta door te slikken.

Daarnaast kan een kind niet tegen het fluoridegehalte dat in volwassenen tandpasta zit. Als kinderen 12 worden kunnen ze over gaan naar volwassenen tandpasta.

Voor jonge kinderen is een pepermuntsmaak nog vaak iets te scherp. Daarom is kindertandpasta verkrijgbaar in fruit smaken.

Gevoelige tanden

Heb jij last van gevoelige tanden? Bijvoorbeeld door warme of koude temperaturen? Geen probleem. Hiervoor hebben we veel verschillende tandpasta’s.

Als je last hebt van gevoelige tanden betekend dit dat je tandvlees wat teruggetrokken is. Hierdoor voel je het sneller als er warme of koude temperaturen langs je tanden komen.

Tandpasta’s voor gevoelige tanden beschermen de wortel van de tand. Hierdoor zal je gebit minder gevoelig zijn.

Witte tanden

Iedereen wil natuurlijk witte tanden. Whitening bevat deeltjes die zich hechten aan vlekken en ze van het tandoppervlak krijgt. Ook polijsten ze de tanden effectief. Hierdoor zorgen ze ervoor dat je een prachtig wit gebit krijgt.

Tandpasta zonder fluoride

Wil je tandpasta zonder fluoride? Neem dan hier een kijkje.

Koop tandpasta bij droisterij.net!

Dus weet je al wat voor soort tandpasta je wilt hebben. Kijk dan eens in ons assortiment. Met een uitgebreide keuze aan tandpasta's zal je vast iets leuks kunnen vinden. Daarnaast hebben wij ook altijd scherp aanbiedingen. Bestel daarom veilig en vertrouwd op drogisterij.net!

Bestverkochte producten