Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Hydrophil Tandenragers 0,40mm met bamboe handvat en nylon van castorol (6st)

Productomschrijving

Tandenragers 0,40mm met bamboe handvat en nylon van castorolie

Hydrophil Tandenragers 0,40mm

Duurzame bamboe interdentale rager - verschillende maten. Maat 0 - 0,40 mm // Maat 1 - 0,45 mm // Maat 2 - 0,50 mm // Maat 3 - groot - 0,60 mm Onze interdentale ragers hebben een plastic-vrij bamboe handvat, en zijn een milieuvriendelijke aanvulling op uw dagelijkse tandverzorging. Ze helpen je om de moeilijk bereikbare ruimtes tussen uw tanden te reinigen. Je kunt kiezen uit een selectie van vier ISO-standaardmaten. Maat 0 heeft de kleinste borstelharen, namelijk 0,40 mm. Door de interdentale rager samen met onze bamboetandenborstel te gebruiken, beschermt u niet alleen uw tanden en tandvlees, maar spaart u tegelijkertijd ook het milieu.

Duw de interdentale rager voorzichtig in de ruimte tussen twee tanden. Beweeg de rager een paar keer horizontaal heen en weer en ook diagonaal in een "X" beweging langs de tanden. Gebruik de interdentale rager altijd zonder tandpasta, en bij voorkeur dagelijks voor het tandenpoetsen. Reinig de rager onder stromend water. Je kunt de rager na 7 tot 14 dagen vervangen.

De Hydrophil tandenragers worden na gebruik bij het restafval gedeponeerd. Helaas is het om hygiënische redenen nog niet mogelijk om het bamboe handvat als organisch afval af te voeren.

Hydrophil maakt duurzame, plasticvrije en waterneutrale producten voor mondhygiëne en is marktleider met bamboe tandenborstels. Het merk heeft ook een aanvullend assortiment in verzorgingsproducten met NCS-keurmerk voor gecertificeerde natuurlijke cosmetica en diverse verzorgingsaccessoires voor in de badkamer. Alles is gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en verpakt in doosjes van recycled karton. De visie van Hydrophil: de productie van een duurzaam totaalassortiment voor de badkamer – eco-vriendelijk, veganistisch & eerlijk. De missie: Het bewust maken van duurzame consumptie in het dagelijks leven. Waar mogelijk gebruikt het merk grondstoffen die het grond- of drinkwater niet in gevaar brengen en die geen kunstmatige irrigatie vereisen. Op deze manier kunnen we het waterverbruik aanzienlijk verminderen en consumenten hiervan bewust maken. Om een positieve invloed op onze wereld te hebben, bevatten onze producten geen dierlijke producten. Hydrophil gelooft dat eerlijk werk een eerlijke beloning verdient. En houdt de waardeketen en arbeidsomstandigheden tot in het kleinste detail zelf in de gaten en zorgt er zo voor dat de producten eerlijk worden geproduceerd. Hydrophil schenkt 10% van de winst aan Viva con Agua, een stichting die zich inzet voor de toegang tot schoon drinkwater voor mensen in het zuiden van de wereld.

Ingredienten : Handgreep: 100% bamboe Borstelharen: metaaldraad en BPA-vrij nylon

Land van herkomst : China


Overige informatie over dit product

Merk
Hydrophil
Artikelnummer
DN6502
EAN-code
04260397792094
Inhoud
6st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95