Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Blog - Test (training Drogisterij)

Geplaatst op 23-04-2021
Anna  -  Blogger

Drogisterij.net B.V. is in 1999 opgericht en is uitgegroeid tot marktleider op internet. Al sinds de oprichting is Drogisterij.net aanwezig in de top 100 van grootste webwinkels. Het team bestaat uit ruim 80 enthousiaste medewerkers die samen werken aan een mooie toekomst. Het bedrijf is gelegen aan de zeehaven van Stellendam. Wij doen erg ons best om ons personeel betrokken te krijgen en te houden. Mensen die ambitie hebben, bieden wij graag de ruimte. Er heerst een opgestroopte mouwen mentaliteit. Dit verwachten we ook van nieuw personeel. De klant staat centraal bij ons.

Wat is het coronavirus?

Coronavirussen bestaan al een hele tijd. Ze veroorzaken in de winter en lente milde verkoudheidsklachten. Het virus dat een epidemie heeft veroorzaakt wordt Covid-19 genoemd. (Officiële naam: SARS-CoV-2).

Deze ziekte kan luchtwegklachten en koorts veroorzaken en in ernstige gevallen ademhalingsproblemen.

De WHO heeft dit virus ontdekt op 31 december na verschillende cluster gevallen van longontstekingen in de Chinese regio Wuhan.

Hoe wordt Covid-19 verspreid?

Covid-19 wordt verspreid door hoesten en niezen. Dit zorgt ervoor dat er druppeltjes in de lucht komen. Als deze druppels dan door een ander worden ingeademd of op een andere manier het lichaam binnen komen, kan deze persoon vervolgens besmet raken met het virus.