Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

HGX Mierenlokdoos

Instructies & waarschuwingen
  • Gevaarlijk voor het aquatisch milieu | Giftig voor in het water levende organismen.

Productomschrijving

Doeltreffend mieren bestrijden met de HG X mierenlokdoos Heeft u overlast van grote aantallen mieren? Vaak is dan in de nabijheid een mierennest. Om snel en effectief van het mierenprobleem af te komen heeft HG producten ontwikkeld om deze en andere ongewenste insecten te bestrijden.

Met de HG X Mierenlokdoos pakt u mierennesten effectief aan. De werkzame stof van de lokdozen zullen de mieren ook meenemen naar het nest. In het nest eten ook andere mieren van de stof, waardoor het mierennest langzamerhand wordt uitgeroeid.

De HG X mierenlokdozen zijn zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken. De verpakking bevat 2 lokdozen. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. H410- Zeer giftig voor in het water levende organismes. P273- Voorkom lozing in het milieu. P280- Draag beschermende handschoenen of oogbescherming. P391- Gelekte stof opruimen. P501- Inhoud/container afvoeren in overeenstemming met lokale/regionale/nationale/internationale regelgeving.

EAN(s): 8711577076214

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
181218
EAN-code
8711577076214
Inhoud
Per stuk

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99