Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

HG Zilver En Koper Beschermer

Instructies & waarschuwingen
  • Giftige stoffen | Er is een gevaar voor giftige stoffen. Pas op voor vergiftiging.
  • Iriterend, sensibiliserend en schadelijk | Kan allergische huidreactie of ernstige oogirritatie veroorzaken; kan schadelijk zijn bij inslikken of inademen; kan schadelijk zijn voor het milieu.
  • Lange termijn gezondheidsgevaarlijk | Kan de vruchtbaarheid of het ongeboren kind schaden, kan kanker, allergieën of astmasymptomen veroorzaken of organen beschadigen.
  • Ontvlambare stof | Er is sprake van stoffen die snel vlam vatten.
  • Bijtende stof | Er is een gevaar voor bijtende stoffen die de huid of kleren kunnen beschadigen.

Productomschrijving

Voorkomt zwart en dof worden van koper en zilver Voorkom oxidatie op koper en zilver! HG zilver koper nooit- meer-poetsen-finish Brengt een niet voelbare en onzichtbare beschermlaag op koper en zilver. Dof worden is verleden tijd. Ideaal voor bijvoorbeeld dienbladen, kandelaars etc. Het product is verwijderbaar.
Signaalwoord
Gevaar

Gevarenaanduiding
Zeer licht ontvlambare aerosol.Houder onder druk: kan open barsten bij verhitting.Veroorzaakt ernstige oogirritatie.Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.

Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden.

Preventie
Inademing van spuitnevel vermijden. Na het werken met dit product de handen grondig wassen. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken.Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Niet spuiten in de richting van een vlam of een gloeiend voorwerp. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken,open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden.

Reactie
BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen.

Bewaren
Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F.

EAN(s): 8711577010072

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
735078
EAN-code
8711577010072
Merk
Hg
Inhoud
200ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95