Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

HG Toiletgel Extra Sterk

Instructies & waarschuwingen
  • Iriterend, sensibiliserend en schadelijk | Kan allergische huidreactie of ernstige oogirritatie veroorzaken; kan schadelijk zijn bij inslikken of inademen; kan schadelijk zijn voor het milieu.
  • Neem het product voor het eten in.

Productomschrijving

De wc-pot écht goed schoonmaken met HG Toiletten zijn een bron van aanhoudende aanslag. Ieder toilet heeft te kampen met kalkaanslag, urinesteen of een ander soort moeilijk te verwijderen aanslag. Deze problemen komen voor in de toiletpot, maar zijn met name ook aanwezig onder de rand. Het is voornamelijk van belang om de viezigheid onder de rand zo goed mogelijk schoon te maken en te voorkomen.

Onder de rand van de toiletpot hoopt viezigheid snel op en dat zorgt ervoor dat de wc nooit helemaal bacterievrij en schoon is. Met de krachtige toiletreiniger van HG pakt u aanslag en vuillaagjes grondig aan. De unieke formule hecht zich makkelijk aan de wc wat resulteert in een schoon en hygiënisch toilet, ook op de moeilijker bereikbare plekken. Daarnaast komt dit ten goede aan de spoelwerking van de wc en heeft u geen last meer van een onfrisse geur.

Gebruik
- spuit de HG toilet echt schoon onder-de-rand super kracht reiniger diep onder de rand van de wc en in de toiletpot
- laat de unieke formule tussen de 20 en 30 minuten inwerken
- gebruik een toiletborstel om de toiletpot schoon te borstelen
- spoel de wc door

Dit product is biologisch afbreekbaar. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. H314- Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel. H412- Schadelij voor in het water levende organismes met langdurige gevlogen. . P101- bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102- Buiten het bereik van kinderen houden. P280- Draag beschermende handschoenen of oogbescherming. P301+P330+P331 NA INSLIKKEN de mond spoelen. GEEN braken opwekken. P303+PP361+P353- BIJ CONTACT MET DE HUID OF HAAR verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken. Huid met water afspoelen. P305+P351+P338+ BIJ CONTACT MET DE HUID OF HET HAAR: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P501- Inhoud/verpakking afvoeren in overeenstemming met lokale/regionale/nationale/internationale regelgeving.

EAN(s): 8711577094669

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
864765
EAN-code
8711577094669
Inhoud
500ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95