Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

HG Tegen Stinkende Wasmachines

Instructies & waarschuwingen
  • Iriterend, sensibiliserend en schadelijk | Kan allergische huidreactie of ernstige oogirritatie veroorzaken; kan schadelijk zijn bij inslikken of inademen; kan schadelijk zijn voor het milieu.
  • Oxideren | Kan brand of explosie veroorzaken (of brand bevorderen).
  • Bijtende stof | Er is een gevaar voor bijtende stoffen die de huid of kleren kunnen beschadigen.

Productomschrijving

HG doet wat het belooft. HG Stinkende Wasmachine Reiniger is een effectieve reiniger voor de wasmachine. Er blijft na veel wasbeurten veel aanslag, vuil en resten wasmiddel achter. Dit kan op den duur een nare geur veroorzaken en zelfs worden overgedragen op het wasgoed. Voor een schone, frisse wasmachine gebruik je HG Stinkende Wasmachine Reiniger. Het reinigt de machine grondig, verwijdert de resten wasmiddel en zorgt voor een frisse geur. Gebruik:
Om te reinigen dient de wasmachine leeg te zijn. Vul het hoofdwasmiddelbakje met 1 deel HG Stinkende Wasmachine Reiniger. Het is niet nodig om wasmiddel toe te voegen. Stel de machine vervolgens in op 'bonte was, 60 graden Celsius, zonder voorwas". Laat vervolgens de wasmachine draaien, zonder te onderbreken. Voor optimaal schoon resultaat de machine 1x per 4 weken reinigen, indien gewenst kan dit ook vaker. Gevarenaanduiding Kan brand bevorderen; oxiderend. Schadelijk bij inslikken. Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Voorzorgsmaatregelen Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Draag beschermende handschoenen en oogbescherming.

EAN(s): 8711577229313 / 8711577230081

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
955555
EAN-code
8711577229313
EAN-code
8711577230081
Inhoud
550g

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99