Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

HG Koffiemachine Ontkalker Citroenzuur

500ml
Adviesprijs € 4.59 € 3.91
15% korting
Instructies & waarschuwingen
  • Iriterend, sensibiliserend en schadelijk | Kan allergische huidreactie of ernstige oogirritatie veroorzaken; kan schadelijk zijn bij inslikken of inademen; kan schadelijk zijn voor het milieu.
  • Neem het product voor het eten in.

Productomschrijving

Ideaal om uw Senseo of espressomachine te ontkalken en tevens goed te onderhouden Uw Senseo of espressomachine heeft na verloop van tijd te maken met kalkaanslag. Om uw bakje koffie weer lekker te laten smaken en de kwaliteit van uw apparaat langdurig te behouden, is het aan te raden om uw koffieapparaat regelmatig te ontkalken. Zo heeft u langer plezier van uw Senseo of espressomachine.

Door de samenstelling van citroenzuur is HG ontkalker voor espresso- en koffiepadapparaten veilig in gebruik voor het apparaat. De ontkalker is biologisch afbreekbaar en geheel reukloos. Na gebruik van de ontkalker loopt de Senseo of espressomachine beter door en smaakt de koffie of espresso heerlijk.

Gebruik HG ontkalker voor espresso- en padkoffiezetapparaten regelmatig om kalkaanslag te verwijderen en optimaal te zorgen voor een lange levensduur van het apparaat..

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Waarschuwing Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Algemeen: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Preventie: Na het werken met dit product de handen grondig wassen. Reactie: BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen.

EAN(s): 8711577020354

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
4340840
EAN-code
8711577020354
Inhoud
500ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99