Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Hennaplus Colour Creations Cappucino 6.53

Productomschrijving

Gebruik bij lang haar 2 verpakkingen haarverf! Eindelijk is het zover: de haarkleur waar je altijd al van droomde bestaat nu echt!
Je kan u0091m vanaf nu namelijk zelf maken. Met Colour Creations van Hennaplus. Een gloednieuwe serie haarkleuringen die iedere haarkleur mogelijk maakt. Colour Creations is du00e9 nieuwe trend in haarkleuring. Bij dit unieke en zeer innovatieve kleurconcept staat jouw individualiteit centraal.
Het maken van je eigen keuzes, het volgen van je eigen weg, het waarmaken van je persoonlijke doelen en dromen. Colour Creations maakt het mogelijk je haarkleur zo persoonlijk te maken als de rest van je outfit.
Snel en gemakkelijk!
Colour Creations geeft een sprankelend 3-dimensionaal, rijkgeschakeerd kleurresultaat en onweerstaanbare glans. De kleuring houdt tot 24 wassingen en vervaagt geleidelijk zonder uitgroei. Colour Creations bevat geen ammonia, is veilig voor het haar en geeft een natuurlijke grijsdekking. Je haar is voelbaar verzorgd en krachtig. Hennaplus staat garant voor een uitstekende productkwaliteit en de meest zachte formuleringen.
Het creu00ebren van je eigen haarkleur is simpel. Kies uit onze suggesties, of meng de kleur die je altijd al wilde. Ga bij je kleurkeuzes altijd uit van je natuurlijke kleurhoogte. De speciale mixkleuren (Gold, Copper en Red) kunnen gebruikt worden om je eigen kleur te creu00ebren of het kleurkarakter van je gekozen kleur te boosten. Alle kleuren zijn onderling mengbaar. Dat maakt het aantal kleurmogelijkheden oneindig! EAN(s): 8710267430091

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
166812
EAN-code
8710267430091
Inhoud
60ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99