Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Happysoaps Konjac 100% natuurlijke Spons - (Gevoelige huid) (1 stuk)

Productomschrijving

Rose Konjac spons voor de gevoelige huid

De Konjac spons is een 100% plasticvrij, natuurlijk en milieuvriendelijk product. Door de natuurlijke werking helpt de spons bij het reinigen en voeden van de huid. Na ieder gebruik voelt de spons weer fris en nieuw aan. Daarnaast stimuleert de Konjac spons de doorbloeding van de huid en helpt het met de groei van huidcellen. Dagelijks gebruik van de Konjac spons heeft een positieve werking op de huid.

 

Deze Rose Konjac spons is speciaal geschikt voor de gevoelige huid.

 

Gebruiksaanwijzing spons
Dompel de spons in warm water. Laat de spons water opnemen tot deze zacht aanvoelt.
Masseer je gezicht zorgvuldig met de spons om je huid optimaal te reinigen. Het gebruiken van zeep is hierbij niet nodig.
Spoel de spons na gebruik goed na en knijp vervolgens zorgvuldig uit. Hang de spons tot slot op aan het touwtje, zodat deze kan drogen.

 

Vervang de spons iedere 2 á 3 maanden.

Let op!

De spons voelt bij de levering (nog) niet zacht aan. De spons wordt namelijk ‘hard’ geleverd. Nadat je de spons hebt geweekt in water, wordt de natuurlijke sponskwaliteit geactiveerd en wordt deze heerlijk zacht.

 

Bewaaradvies spons Bewaar de spons op een koele en geventileerde plaats. Zo kan jouw spons het beste drogen. Voor het bewaren kun je ook het touwtje gebruiken. Maak de spons na gebruik goed schoon voor de beste hygiëne en de langste levensduur.

Overige informatie over dit product

Merk
Happysoaps
Artikelnummer
DN0864
EAN-code
08720256109365
Inhoud
1 stuk

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95