Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Hansaplast Wondhelende Zalf

Productomschrijving

Ondersteunt de genezing van wonden en beschadigde huid huid te ondersteunen en te bevorderen. U kunt de zalf op elk gewenst moment gebruiken voor een 2x snellere wondgenezing bij snij- en schaafwonden, krassen en bij eerste- en kleine tweedegraads brandwonden. Daarbij kunt u de zalf ook bij open wonden of een beschadigde huid gebruiken. Naast dat deze huidvriendelijke zalf de natuurlijke genezing bevordert, zorgt het er ook voor dat het risico op littekens vermindert. - Tot 2x snellere wondgenezing*
- Helpt littekens te verminderen
- Kan gebruikt worden op open wonden
- Ook voor eerste- en kleine tweedegraads brandwonden
- Vrij van dierlijke stoffen

* in vergelijking met een onbehandelde wond. Gebruik
1. Reinig
Het reinigen van vuil en bacteriën uit de wond is een essentiële eerste stap voor optimale genezing. Spray Hansaplast Wondspray op een afstand van ongeveer 10cm op het hele gebied van de wond om te voorkomen dat de wond infecteerd. Herhaal indien nodig, dep dan het gebied rond de wond voorzichtig droog.

Belangrijk: Een kleine wond zal snel stoppen met bloeden. Als het blijft bloeden, breng meer gaaskompressen aan, blijf druk op de wond houden en win deskundig advies in.

2. Bescherm
Vervolgens is het belangrijk om de wond te beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals vuil en bacteriën. Bedek de wond met een Hansaplast wondpleister of met een steriel Hansaplast Gaaskompres, wat het beste past bij uw behoeften. Vervang de pleister of gaaskompres dagelijks tenzij anders is aangeraden door uw arts.

3. Genees
Help de wond veilig en snel genezen en met een verminderd risico op littekenvorming. Breng de Hansaplast Wondhelende Zalf regelmatig aan tot de wond volledig genezen is. Breng zorgvuldig één tot twee keer per dag een dunne laag aan. Zorg ervoor dat de opening van de tube niet in contact komt met de wond. Herhaal deze stappen regelmatig totdat de genezing is voltooid. De Hansaplast Wondhelende Zalf kan gebruikt worden op open oppervlakkige wondjes en in elke fase van het genezingsproces. Indien nodig, kan de wond bedekt worden met een standaard pleister van Hansaplast, zoals Classic, Elastic, Universal of de Sensitive.

EAN(s): 4005800199516

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
909362
EAN-code
4005800199516
Inhoud
50gram

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99