Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Hansaplast Likdoornpleisters

Productomschrijving

Verlicht de druk en maakt de likdoorn zacht zodat deze gemakkelijker te verwijderen is - Verlicht pijn en druk onmiddellijk- Helpt likdoorns te verwijderen met sallicylzuurHansaplast Likdoornpleisters verlichten onmiddellijk de pijn door druk en wrijving en helpen de likdoorn te verwijderen. De zachte, geïntegreerde ring beschermt het aangetaste deel van de huid, terwijl het salicylzuur erin de likdoorn zacht maakt zodat deze gemakkelijker kan worden verwijderd.
Dermatologisch goedgekeurd
Huidverdraagzaamheid dermatologisch goedgekeurd.

Gebruiksadvies
Reinig het aangetaste deel van de huid grondig en droog deze af. Breng de likdoornpleister aan waarbij de likdoorn in het midden van de schuimrubberen ring valt. Vervang de pleister na 2 dagen. Na 4 dagen kan de, nu zachte, likdoorn worden verwijderd in een warm bad met zout of zeep. Herhaal indien nodig.

- Één likdoornpleister bevat 0,04 g salicylzuur.
- Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor salicylzuur, salicylaten, rubber of als de huid beschadigd of aangetast is. Bij diabetes wordt er geadviseerd vooraf aan gebruik van de Hansaplast Likdoornpleister te overleggen met uw dokter of medisch specialist. Niet geschikt voor de behandeling van kleine kinderen.
- Bij een beperkte nierfunctie moet eerst een arts worden geraadpleegd.
- De pleister mag niet in contact komen met slijmvliezen.
- Vermijd vooral contact met de ogen. Salicylzuur kan het opnemend vermogen van lokaal op de huid aangebrachte medicijnen verhogen. Plaatselijke huidirritaties (brandend gevoel, rode huid) komen zelden voor. In enkele gevallen kunnen er allergische huidreacties optreden.
- Gebruik zonder medisch advies niet langdurig meerdere pleisters tegelijkertijd.
- Bewaren op een droge plaats, niet boven 25˚C
- Alleen voor uitwendig gebruik.
- Alleen voor eenmalig gebruik. Gebruik bij elke nieuwe toepassing een nieuwe likdoornpleister voor behoud van de beschreven werking van het product.

EAN(s): 4005800037863 / 4005900130402

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
211473
EAN-code
4005800037863
EAN-code
4005900130402
Inhoud
8stuks

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99