Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Hansaplast Kinesiotape Zwart

Productomschrijving

Hansaplast Kinesiologie Tape Zwart is een tape ter ondersteuning van spieren en gewrichten. Daarnaast geeft het de spieren een comfortabel gevoel en beweegt de tape mee wanneer u in beweging bent, zonder te verschuiven of loslaten. Deze latexvrije tape is tot stand gekomen door samen te werken met sportartsen, fysiotherapeuten en sporters. Bovendien is de tape ademend en kan het tegen water en zweet, zodat u zich niet beperkt hoeft te voelen.

Hansaplast Kinesiologie Tape Zwart:
- tape die de spieren en gewrichten ondersteunt
- blijft goed zitten wanneer u beweegt
- latexvrij, ademend en bestand tegen water en zweet
- ontworpen in samenwerking met sportartsen, sporters en fysiotherapeuten

Hoe te gebruiken?
Stap 1 Breng de tape minimaal 20 minuten voor fysieke activiteit aan. Zorg dat de huid schoon en droog is voordat u de tape aanbrengt. Rond de uiteinden af zodat de tape niet opkrult of aan elkaar gaat kleven.

Stap 2 Trek aan één kant voorzichtig 3-4 cm van het papier af zonder de kleefzijde aan te raken en breng de tape volgens de instructies in de brochure aan (zie bijgevoegde informatiefolder). Breng het eerste gedeelte aan het begin zonder stretch op de huid aan, het volgende gedeelte met medium stretch en het laatste gedeelte zonder stretch.

Stap 3 Wrijf over de tape nadat u die hebt aangebracht om de kleeflaag te activeren. Verwijder de tape door met de haarrichting mee te trekken en de huid naar beneden te drukken. Voorkom dat u de huid optilt.

EAN(s): 4005900692863

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
015940
EAN-code
4005900692863
Inhoud
Stuk

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99