Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Droog/Beschadigd Haar van Hairwonder

Ons haar heeft vaak een hoop te verduren. De hoeveelheid haarproducten of de hitte die we gebruiken doen onze lokken niet altijd goed. En droog en/of beschadigd haar doet jouw favoriete look niet ten goede.
Lees meer
Filteren
Prijs 1
Inhoud
Serie
1 artikelen

Ons haar heeft vaak een hoop te verduren. De hoeveelheid haarproducten of de hitte die we gebruiken doen onze lokken niet altijd goed. En droog en/of beschadigd haar doet jouw favoriete look niet ten goede. Gelukkig zijn er verzorgingsproducten die jouw haar een handje kunnen helpen.

 

Wat is het verschil tussen droog en beschadigd haar?

Som weet je niet zeker of je haar droog, beschadigd of zelfs beide is. Om dit te ontdekken hebben we een paar kapperstips.

Gespleten haarpunten

Uiteraard is het een goed begin om je haar te bekijken op fysieke tekenen van beschadiging. Gespleten haarpunten en ongelijke haarlengte door breuk (probeer eens met een felle lamp achter je hoofd te gaan staan) zijn vrij gemakkelijk te herkennen.

Rek in het haar

Maar om echt het verschil te zien tussen droog en beschadigd haar, is een goede kappers tip om direct na je douche of bad één streng nat haar van je hoofd te nemen.

Trek zachtjes aan beide uiteinden van het haar en kijk hoe rekbaar het is. Als het haar tot een derde kan uitrekken en dan terug naar zijn oorspronkelijke lengte gaat, dan weet je dat je haar gezond is. Als het helemaal niet meegeeft, dan heb je beschadigingsproblemen. Je haar heeft goede producten nodig, zoals producten met proteïne om je haar een boost te geven. Of, als het haar uitrekt maar niet terugkeert naar zijn oorspronkelijke grootte, dan is je haar droog en heeft het snel een opfrisbeurt nodig!

 

Voor elk type haar hebben wij producten in ons assortiment. Een paar van de best verkochte haarproducten voor droog en/of beschadigd haar.

Andrelon Shampoo Glans Zomertarwe

De Andrelon Shampoo Glans Zomertarwe laat je haar weer glazen en brengt de zomer in je haar. Een diepe natuurlijke glans, soepel haar en het in evenwicht houden van je vochtbalans is waar deze shampoo voor zorgt.

 

Dove Nutritive Solutions Nourishing Oil Care Shampoo

De Dove Nutritive Solutions Nourishing Oil Care Shampoo is heel geschikt voor droog en pluizig haar. Het maakt je haar weer soepel en handelbaar. Deze shampoo heeft als doel de beschadigingen in je haar te herstellen, en dat doet het ook.

 

Schwarzkopf Repair & Care Shampoo

Voor het beschadigde haar geeft Schwarzkopf Repair & Care Shampoo de perfecte formule. Deze shampoo verbetert zichtbaar de interne haarstructuur en geeft het haar iedere wasbeurt weer een intense glans.

 

Aanbiedingen

Drogisterij.net biedt een ruim assortiment aan haarverzorging. Van droog en beschadigd haar tot vet haar. én heeft vaak leuke aanbiedingen om het iets voordeliger te maken. Klik hier voor de verzorgingsproducten in de aanbieding. Bestel de producten nu voordelig en vertrouwd op Drogisterij.net. Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis! Alle producten die wij in ons assortiment hebben vind je hier.