Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Factor 30-49 van Green People

De meesten van ons weten hoe belangrijk het is om in de zomermaanden zonnebrandcrème te gebruiken om zonnebrand en schade te voorkomen. Maar vaak wordt vergeten dat zonnebrand ook buiten de zomermaanden belangrijk is.
Lees meer
Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Kleur
Huidtype
Opties
3 artikelen

De meesten van ons weten hoe belangrijk het is om in de zomermaanden zonnebrandcrème te gebruiken om zonnebrand en schade te voorkomen. Maar vaak wordt vergeten dat zonnebrand ook buiten de zomermaanden belangrijk is. Het klinkt misschien wat onlogisch maar zelfs op bewolkte dagen is het belangrijk om je te beschermen tegen de zon. Tot 80 procent van de zonnestralen kan door de wolken heen komen.

 

Effect zonnebrand

De vier belangrijkste redenen om elke dag zonnebrand te smeren.

  • • Bescherming UV-straling

De afbraak van de ozonlaag heeft ons risico op zonneschade door schadelijke UV-stralen vergroot. Zonnebrandcrème blokkeert deze stralen, waardoor de kans op zonnebrand sterk afneemt.

 

  • • Verlaging risico huidkanker

Huidkanker is de meest voorkomende vormen van kanker. Door u elke dag in te smeren met zonnebrandcrème, halveert u het risico op huidkanker.

 

  • • Voorkomen van vroegtijdige veroudering van de huid

Zonneschade door UV-stralen veroorzaakt huidveroudering, die wordt gekenmerkt door een dik, leerachtig uiterlijk, verkleuring en afbraak van collageen, wat bijdraagt aan lijntjes, verslapping en rimpels. Studies tonen aan dat mensen jonger dan 55 jaar die zich regelmatig insmeren met zonnebrandcrème 24% minder kans hebben om deze tekenen van veroudering te ontwikkelen dan degenen die dat niet doen.

 

  • • Helpt een egale huidskleur te behouden

Zonnebrandcrème helpt verkleuring en pigmentvlekken als gevolg van zonneschade te voorkomen, zodat u een gladdere en egalere huidskleur behoudt.

 

Factor 30

Welke zonnebrand je nodig hebt is afhankelijk van je huidtype en de zonkracht. Factor 30 en 40 hebben een hoge beschermingsfactor. Voor een dag strand of park is een zonnebrand met minstens factor 30 aan te raden. Smeer elke 2 uur opnieuw en ook na het zwemmen.

Voor kinderen wordt een zonnebrand met een minimale factor van 30 aangeraden.

 

Aanbiedingen

Drogisterij.net biedt een ruim assortiment aan zonnebrand en heeft vaak leuke aanbiedingen om het iets voordeliger te maken.Bestel de producten nu voordelig en vertrouwd op Drogisterij.net. Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!