Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

GoGreen

Go Green! GoGreen is de groene wereld van drogisterij.net. Hier vind je de mooiste groene concepten. Van biologische huidverzorging tot vegan parfum. Lees meer

Go Green! GoGreen is de groene wereld van drogisterij.net. Hier vind je de mooiste groene concepten van biologische huidverzorging tot vegan parfum. Naast het groene imago zijn dit merken met een verhaal waarbij hoogwaardige ingrediënten en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De merken ondernemen maatschappelijk verantwoord door eerlijke prijzen te betalen, maar bijvoorbeeld ook door de leveranciers van hun grondstoffen te ondersteunen in hun manier van produceren of gezondheidszorg en onderwijs te bieden aan de lokale bevolking.

Naast de inhoud zijn ook de (meeste) verpakkingen duurzaam. Er komen steeds meer alternatieven voor zg. virgin plastic flacons, zoals bijvoorbeeld 100% gerecycled plastic of zelfs “plastic” dat is gemaakt uit mais zetmeel, dus puur natuur. Daar wordt toch iedereen blij van? Het waardevolle aan de merken in onze GoGreen shop is dat ze niet alleen jou, maar ook de wereld een stukje mooier maken. Naast dat de merken biologische en/of natuurlijke producten maken en duurzaam en maatschappelijk ondernemen, vinden wij het belangrijk dat er transparant gecommuniceerd wordt over bijvoorbeeld de ingrediënten die gebruikt worden. Daarom vind je bij de producten niet alleen een producttekst met wat je van het product mag verwachten, maar ook een uitgebreide INCI declaratie, zodat je precies kunt zien wat er in het product zit. Waar mogelijk, wordt bovendien het percentage van zowel het aandeel natuurlijke als het aandeel biologisch ingrediënten vermeld.

Wij geloven in de schoonheid van eerlijke en eco cosmetica waarbij je geen concessies hoeft te doen op hoe het eruit ziet. Met onze GoGreen selectie presenteren we een prachtig alternatief voor synthetische merken. Ontdek zelf wat merken zoals Mádara, SO’BiO étic of Weleda voor je kunnen doen.