Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Glorix O2 Zonder bleek (750ml)

Instructies & waarschuwingen
  • Bijtende stof | Er is een gevaar voor bijtende stoffen die de huid of kleren kunnen beschadigen.

Productomschrijving

• Glorix O2 Toiletreiniger reinigt hygiënisch zonder bleek
• Glorix O2 Toiletreiniger met actieve zuurstofformule
• Geen bleekvlekken, geen bleekgeur
• Krachtige reiniging
• Speciaal voor het sanitair van badkamer en toilet
• De Glorix O2 Toiletreiniger kan zowel verdund als onverdund gebruikt worden
Heeft u een hekel aan de bleekgeur tijdens het schoonmaken van uw toilet en ander sanitair? Of heeft u vaak last van bleekvlekken? Dan biedt Glorix een uitstekend alternatief voor deze schoonmaakkarweitjes.
Glorix O2 Toiletreiniger reinigt hygiënisch zonder bleek. Glorix O2 met actieve zuurstofformule is een krachtige hygiënische reiniger, speciaal voor het sanitair in uw badkamer en toilet. Het bevat actieve zuurstof, heeft geen bleekgeur en maakt ook geen vlekken op kleding bij morsen.
Goede hygiëne in huis is erg belangrijk. Glorix is al bijna 100 jaar een expert op het gebied van hygiëne. Overal ligt er vuil op de loer en je hebt lang niet altijd zin om dit tegen te gaan. Toch moet je de onzichtbare vijand van hygiëne krachtig bestrijden. Het verwaarlozen van sanitair zal ertoe leiden dat deze vol bacteriën, vlekken en onaangename geuren komt te zitten. Als hygiëne-expert staat Glorix altijd voor je paraat om dit te voorkomen.
Gebruiksaanwijzing, onverdund: toiletpot – spuit Glorix O2 Toiletreiniger onder de toiletrand en laat het product 15 minuten inwerken. Desgewenst borstelen. Daarna doorspoelen. Keuken/badkamer afvoerputje – spuit het product in de afvoer om schoon te maken en nare geurtjes tegen te gaan. Laat het 2-3 minuten inwerken, daarna goed naspoelen met water. Verdund: badkamer sanitair – voor het schoonmaken van uw sanitair in badkamer en toilet, gebruikt u 60 ml Glorix O2 Toiletreiniger op 5 liter water. Enkele ogenblikken laten inwerken en daarna naspoelen. Voor gebruik, eerst op een klein onopvallend plekje uitproberen. Vermijd contact met hout, marmer en natuursteen. Glorix: de hygiëne-expert.

Overige informatie over dit product

Merk
Glorix
Artikelnummer
856508
EAN-code
08712561653916
EAN-code
8718114297606
Inhoud
750ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95